RBA Records organizeaza casting pentru infiintarea trupei DOINA

Casa de discuri RBA Records va realiza in curand un nou proiect muzical de mare anvergura. Dupa succesul inregistrat cu Etnic si Haiducii, RBA Management doreste sa infiinteze o noua trupa.

 

In parteneriat cu Etno TV, RBA Records organizeaza o preselectie pentru infiintarea trupei DOINA. Se cauta 3 vocali (fete si baieti) si instrumentisti de acompaniament (vioara, tambal, acordeon, suflator, bas, braci, clapa, tobe, chitara).

 

Concurentii inscrisi la preselectiile saptamanale vor fi prezentati joia, in emisiunea – matinal “Veselie in Bucatarie” de la Etno TV, iar selectia finala va avea loc in direct, tot la Etno TV.

 

Doritorii sunt rugati sa trimita completat un formular de inscriere, alaturi de o poza plan intreg non-profesionala (neretusata), la adresa “radubaron@rba.ro” si sa se programeze pentru inregistrarea unui demo in studioul RBA.

 

Juriul preselectiei este format din: Radu Baron, Gheorg, Steliana Sima si Gelu Voicu.

Mai multe detalii pe www.muzicapentrununta.ro

 

Despre RBA Records:

Casa de discuri, management si impresariat artistic, RBA Records, reprezinta unii dintre cei mai cunoscuti si talentati artisti ai muzicii romanesti. Reprezentam artisti de muzica populara si de petrecere, artisti muzica etno, dance, house, R & B, pop-rock, latino…Colaboram, de asemenea, cu DJ, prezentatori, dansatori profesionisti.

Pentru concerte cu ocazia zilei orasului sau concerte campanii electorale, festivaluri, nunti si evenimente private, RBA Records va pune la dispozitie scene, lumini, sunet si artificii.