RaidExtrem – Promotii de primavara si o noua identitate online

RaidExtrem isi innoieste in aceasta primavara aparitia online. Cu un site nou, mai dinamic, cu multe promotii si produse, RaidExtrem e mult mai accesibil pentru toti acei care doresc sa-si cumpere echipament pentru ciclism sau snowboarding.

Misiunea RaidExtrem este sa aducem mereu produse de un nivel tehnic si calitativ superior care sa satisfaca cele mai exigente cereri in materie de biciclete, snowboarding si nu numai. Ne dorim ca Raidextrem sa devina un pol de influenta in ciclismul si snowboarding-ul din Romania.

Biciclete, piese si accesorii, snowboard, precum si colectii de haine pentru baieti si fete, toate sunt acum accesibile pe www.raidextrem.ro. Site-ul are acum o grafica superioara din punct de vedere calitativ si informatiile sunt actualizate in permanenta.

Modalitatea de cumparare este facila, iar expedierea produselor si plata acestora se face cu acordul si la alegerea clientului. Fie ca locuiti in Bucuresti sau in oricare alt oras din tara, produsele cumparate de pe www.raidextrem.ro vor ajunge la dvs.

In prezent, RaidExtrem este unic distribuitor al bicicletelor Commencal, brandul cu cea mai vasta acoperire a disciplinelor gravitationale din montainbike, castigator al campionatelor mondiale de downhill, si cu remarcabile rezultate in competitiile de 4X, maraton-downhill, slopstyle, dirt, dar si cu o prezenta inovativa in segmentul crosscountry. Rafinamentul si vitalitatea bicicletelor Commencal se imbina perfect cu creativitatea si designul fresh al hainelor marca Animal Clothes, brand pe care RAIDEXTREM il promoveaza de asemenea, cu incredere, in Romania.

Alte branduri de renume pe care le gasesti pe site-ul nostru sunt: APO Snowboards,  TRANS Snowboards, DRAGON Eyewear, Animal, LEVEL Gloves,  BELL, Enjoi, NEMA, TREK, BONTRAGER, MAVIC, SUN, E13, MARZOCCHI, SPECIALIZED, DA BOMB, ROCKSHOX, TRUVATIV,  SKS,  SRAM, SHIMANO, MAGURA BRAKES, POINT, 661, KENDA,   MAXXIS,   AVID BRAKES etc.

Unul dintre cele mai importante avantaje la RaidExtrem este ca poti primi intotdeauna consultanta necesara pentru a-ti putea cumpara exact echipamentul potrivit stilului si nevoilor tale, precum si recomandari despre locatiile ideale  pentru a-l folosi in mod cat mai placut. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un telefon, sa scrii un mail sau sa vii la shop.

RaidExtrem Life Style Shop

Pta Natiunile Unite nr. 3-5
www.raidextrem.ro