QuickPick.ro – oferte, promotii, articole utile, tutoriale

In ultimii ani suntemi invadati de stiri ce au ca subiect principal lipsa resurselor. Care sa fie cea mai importanta? Petrolul, aurul, uraniul, forta de munca … ?

Toate sunt importante ce-i drept, insa singura ca re nu poate fi inlocuita si nici nu se regenereaza este TIMPUL, cea mai de pret resursa pentru fiecare dintre noi, si aflata din pacate pe cale de disparitie. Cu totii suferim de lipsa de timp. Nu avem timp sa ne vedem cu prietenii sau cu familia, nu avem timp pentru pasiunile si hobby-urile noastre, nu avem timp sa calatorim atat cat ne-am dori.

In aceste conditii cum am putea aloca intotdeauna timpul necesar pentru a ne informa si a cauta cea mai buna oferta atunci cand dorim sa achizitionam noul nostru “gadget”, fie el un laptop, un aparat foto sau o tableta. Nu sunt lucruri pe care sa le cumparam in fiecare zi, si uneori ne afecteaza puternic bugetul sau economiile noastre.

Din pacate insa si in acest caz se aplica celebra zicala “TIME IS MONEY”. O achizitie facuta in pripa ar putea sa ne coste scump si sa nu ne ofere nici pe departe satisfactia dorita sau anticipata.

Fara a face abuz de notiunile matematice, riscul definit mai sus este intr-o relatide de inversa proportionalitate cu timpul. Concluzia este ca, pe cat de putin timp alocam informarii si cautarilor, cu atat creste riscul de a pierde bani, Insa asa cum spuneam inainte, ecuatia se complica, deoarece in cele mai multe cazuri nu dispunem de acest TIMP.

QuickPick.ro doreste sa raspunda exact acestei nevoi, exact asa cum spune si “motto-ul” nostru : ” Am cautat noi pentru tine. Cele mai bune produse ! Cele mai tari oferte !”. Mai detaliat, monitorizam o lista din ce in ce mai cuprinzatoare de magazine online si va vom prezenta cele mai bune oferte, alaturi de articole, sfaturi de achizitie si review-uri ale unor site-uri cunoscute.

Pentru a putea fi la zi cu toate noutatile si a veni mereu cu informatii pertinente, ne-am concentrat atentia pe 4 categorii: Aparate Foto , Notebook-uri, Tablete  si Console Gaming.

Ne propunem sa publicam regulat articole si sfaturi practice insotite de exemple concrete care va vor ajuta in luarea celor mai bune decizii. De asemenea vom initia noi sectiuni dedicate tehnicilor foto si prelucrare digitala, ghid de software gratuit, topul jocurilor gratuite pe categorii, etc. Dorim sa fim in contact permanent cu vizitatorii nostri si asteptam propunerile si parerile voastre in rubrica de Contact.

Mai mult, lucram la un nou serviciu, unic pe piata din Romania, ce urmeaza a fi lansat cel mai probabil in luna Iunie 2012. MyQuickPick va oferi sfaturi si oferte personalizate, in mod GRATUIT, tuturor celor care ne solicita ajutorul. Puteti gasi detalii si noutati privind evolutia proiectului pe pagina MyQuickPick.

In speranta ca va vom ajuta sa luati cele mai bune decizii, sa economisiti pretiosul timp, dar si bani, multumim tuturor vizitatorilor nostri si tuturor celor care ne-au contactat cu diverse sugestii si propuneri.