Quickmobile aduce laptop-uri si netbook-uri ieftine

laptop ieftinIn incercarea de a se impune pe piata gadgeturilor electronice din Romania, QuickMobile, unul dintre principalii furnizori de gadgeturi, a lansat  de ceva vreme pe piata mobila o serie de laptop-ri si notebook-uri, la cele mai mici preturi de pe piata.

Surprinzator sau nu, insa cresterea vanzarilor in domeniul It-Informational din ultimul an demonstreaza faptul ca nevoia de a investi in tehnologie si informatie este primordiala, pentru a creste cota de piata  si a crea un business cu mari calificative, iar QuickMobile este intr-o continua tranzitie si dezvoltare, sprijinand continuu realizarea acestor obiective.

Daca pana acum Quickmobile a raspuns numeroaselor cerinte de pe piata ale gadgeturilor  mobile din Romania, acum lucrurile se vor schimba din ce in ce mult, pentru ca explozia de preturi mici pe care Quickmobile a introdus-o pe piata in urma cu ceva timp,  tinde sa elimine concurenta, investind tot mai mult in produse de calitate si in promovarea serviciilor oferite.Printre generoasele oferte puse la dispozitie de Quickmobile, iata cateva gadgeturi care elimina orice nivel al competitiilor in marketing. LAPTOP SONY VAIO VPCEB4L1 e un laptop de tip notebook, care face parte din categoria Home, cu o diagonala de 15,5 inch,  o rezolutie de 1366 x 786 pixeli, produs de Intel Familie Core i3, de culoare alba, usor si dinamic, util pentru nevoile diurne.

Un alt laptop care in decursul anului trecut a inregistrat un numar de vanzari impresionat, ducand cota de piata a Americii Latine, si a Europei intr-un punct benefic, este LAPTOPUL TOSHIBA SATELLITE INTEL , care vine insotit de tehnologia Trubrite pentru display, avand o diagonala de 15,6 inch, o memorie de 3GB si 250GB , de culoare neagra.

Netbook-ul  ACER AQUA 10.1″ INTEL ATOM vine dotat cu Procesor Intel Atom, HDD de 250 GB un ecran superb de 28 cm(10,1 inch) WSVGA cu luminozitate ridicată, cu un raport de aspect 16:9, o tastatură confortabila pentru tastarea uÅŸoară ÅŸi un touchpad multi-gest. Produs de Chipset Video Intel acest netbook extrem de usor are doar 24 de mm grosime  si cantareste aproximativ 1 kg.
Desi laptopurile sunt mai subtiri si mai usoare, tendinta magazinului online QuickMobile de a acapara o mare parte din vanzarile de laptop-uri vine insotita de faptul ca toate gadgeturile mobile sunt echipate cu aceleasi procesoare performante, si un aspect extrem de important este faptul ca toate laptopurile vin insotite de licenta pentru Windows 7, preturile incluzand Tva-ul.

Quickmobile reprezinta in momentul de fata unul dintre furnizorii cei mai importanti de telefoane mobile de pe piata nationala, tinzand  sa devina furnizorul cu cele mai mici preturi din Romania, de pe piata gadgeturilor mobile. Activitatea companiei se desfasoara sub tutela societatii comerciale ElectroMobile care a fost infiintata in anul 2005, si care are in prezent 48 de angajati. Renumele companiei a fost consacrat sub denumirea marcii QuickMobile. Societatea are in prezent 7 magazine deschise in Romania, sub denumirea brand-ului QuickMobile in marile centre comerciale din Bucuresti, Cluj, Baia Mare, Sighetul Marmatiei, iar de curand societatea si-a deschis un sediu in Statele Unite ale Americii.