Quattro Stagioni Events – Meniu special ianuarie – aprilie

Cu o experienta de mai bine de 16 ani in organizarea de mese festive, Quattro Stagioni va pune la dispozitie in Parcul Herastrau 4 locatii ideale pentru nunti, botezuri, conferinte, cocktail-uri, evenimente si petreceri corporate, alte evenimente din viata dumneavoastra: Gradina de Vara Quattro Stagioni, Quattro Stagioni Events, Restaurant Patru Anotimpuri, Patru Anotimpuri Lounge.
Va oferim meniu italienesc sau romanesc organizat ca bufet suedez sau cu servire la masa. Putem adapta oferta noastra oricarei ocazii! Va stam oricand la dispozitie pentru a transforma petrecerea dumneavoastra intr-un eveniment de neuitat!
Quattro Stagioni Events
Aflat in parcul Herestrau, o oaza de liniste si relaxare in decorul metropolitan al capitalei, Quattro Stagioni Events va invita sa experimentati, impreuna cu cei apropiati, atmosfera intima, refugiu al elegantei clasice dar si al modernului sofisticat pe care il asociaza unui mediu family-friendly si relaxant.Cele 170 de locuri puse la dispozitia dumneavoastra in interiorul locatiei, impreuna cu altele 250 pe care Quattro Stagioni Events le ofera pe terasa, constituie un spatiu flexibil, potrivit atat unor evenimente mondene, intalniri de afaceri, dar si nuntilor, botezurilor sau diverselor reuniuni cu cei apropiati.
Meniu oferta ianuarie – aprilie all inclusive – 57 euro / persoana.