Quartz Matrix lanseaza noul website www.managementenergetic.ro

Quartz Matrix are placerea de a va anunta lansarea noului site dedicat sistemului E-Net de management energetic si urmarire utilitati: www.managementenergetic.ro. Acest site prezinta in detaliu informatii despre sistemul E-Net si beneficiile implementarii acestuia intr-o intreprindere, despre ciclul de efiecientizare energetica si metode de monitorizare si reducere a consumului energetic.

E-Net este dezvoltat in departamentul de Cercetare – Dezvoltare al companiei Quartz Matrix ca raspuns la nevoile identificate in industria nationala, pentru a creste performanta companiilor si pentru a beneficia de un management eficient al cosumului energetic. Datorita cresterii continue a pretului cu energia electrica, a preocuparii pentru protectia mediului inconjurator si pentru reducerea consturilor proceselor industriale, sistemul E-Net este dezvoltat pentru a monitoriza si controla fluxul tehnologic intr-o intreprindere.

E-Net este o aplicatie integrata completa pentru telecitirea datelor de contorizare, urmarirea consumurilor in timp real, generarea rapoartelor tehnice, comerciale si manageriale, pentru fundamentarea precisa a previzionatelor de consum corelate cu nivelul si structura activitatilor.

Combinand elemente hardware, de comunicatie si software, solutia E-Net ofera utilizatorilor un instrument performant de crestere a competitivitatii prin: gestionarea performanta a consumurilor de energie electrica si de utilitati (apa, abur, aer comprimat, gaz natural, agent termic); monitorizarea si bugetarea energetica a centrelor de profit si masurarea eficientei masurilor si tehnologiilor de eficientizare introduse.

Aplicatia E-Net este elementul esential al unui ciclu de optimizare si reducere a consumurilor energetice bazat pe: evaluare, planificare, proiectare, implementare, management si mentenanta a solutiilor si tehnologiilor de eficienta si performanta energetica.