Quartz Matrix a devenit partener certificat Silver Authorized Business Partner UTC Fire&Security

Quartz Matrix, prin divizia specializata NetDeTek, a devenit partener certificat Silver Authorized Business Partner in furnizarea si instalarea solutiilor oferite de catre UTC Fire&Security.

UTC Fire&Security, unitatea de business a United Technologies Corporation (UTC), este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si siguranta impotriva incendiilor din lume.

Aceasta distinctie atesta calitatea serviciilor oferite de Quartz Matrix clientilor sai. Prin parteneriatul cu UTC Fire&Security clientii beneficiaza de accesul la cele mai noi tehnologii in domeniul securitatii si sigurantei, dezvoltate in departamentul de cercetare al furnizorului nostru. Un alt beneficiu important este faptul ca personalul tehnic este instruit si autorizat, de catre producator, sa instaleze si sa asigure service pentru solutiile oferite.

NetDeTek este divizia din cadrul companiei Quartz Matrix, dedicata dezvoltarii de solutii de securitate,  comunicatii si audio-video. Specialistii din cadrul diviziei formeaza o echipa profesionista, avizata si autorizata in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de securitate, a retelelor de comunicatii date-voce si sistemelor audio-video.

Ne propunem sa aducem un plus de valoare afacerii colaboratorilor nostri prin monitorizarea tuturor riscurilor si prin comunicatiile integrate realizate intr-o maniera flexibila si expandabila.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si solutiile NetDeTek va rugam sa accesati pagina www.netdetek.ro.