Pune-ti robotii in terenul de fotbal ! Inscrie-te la cupa “RoboSoccer” 2012 | inventeaza.ro

Esti elev sau student? Te intereseaza electronica si robotica? Nu lasa imaginatia si entuziasmul tau sa dispara! Cheama-ne in scoala ta! Echipa de la inventeaza.ro aduce workshop-ul “RoboSoccer” la tine in scoala ca tu si prietenii tai sa puteti invata si experimenta puterea tehnologica de maine.

Ce este “RoboSoccer”?

RoboSoccer este produsul viziunii noastre de a le oferi elevilor si studentilor romani sansa de a invata despre roboti si cum pot fi folositi in ziua de zi cu zi. Workshop-ul “RoboSoccer” combina invatatul practic pe platforma Arduino, cu distractia maxima a jocului de fotbal robotic. La workshop vom lucra impreuna cu led-uri, senzori de lumina, senzori de distanta, senzori de temperatura si multe alte componente interesante.

Cum functioneaza?

Zece roboti si senzorii lor, stau la dispozitia a douazeci de studenti sau elevi pentru a fi programati si ghidati inspre obtinerea cupei “RoboSoccer”. Vom incepe cu lucruri simple, cum ar fi aprinderea unui led si citirea unui sensor, iar apoi vom trece la lucruri mai complexe cum ar fi comunicarea prin reteaua Wi-Fi. Pentru jocul de fotbal robotii vor comunica intre ei atat prin ruterul wireless al fiecarei echipe, cat si printr-un IP video cam cu recunoastere vizuala. Camera va recunoaste culorile fiecarei echipe si permite ghidarea robotilor in directiile dorite.

Scopul si viziunea?

Scopul nostru este sa modelam inginerii zilei de maine incepand de la o varsta frageda si sa imbunatatim contextul educational in care se formeaza. Pentru realizarea acestui scop, punem la dispozitie “Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret” si oferim workshop-uri, precum “RoboSoccer”, in cadrul centrului cat si in cadrul diferitelor organizatii si scoli. La terminarea workshop-ului “RoboSoccer” de exemplu, oferim echipei castigatoare cupa “RoboSoccer”, iar fiecare student sau elev va primi un tricou sau diferite cadouri de la sponsorii nostri precum si o diploma de participare. Toate acestea sunt menite sa ii incurajeze pe elevi si studenti sa urmeze caile mai indraznete in viata, sa incerce necunoscutul, sa fie lideri in ceea ce fac si sa nu se lese descurajati de circumstante.

Inscrie-te!

Daca ti se pare interesant proiectul si vrei sa participi, te incurajam sa iei legatura cu noi iar noi ne vom ocupa de restul. Nu conteaza ca locuiesti in capitala, sau intr-un sat uitat de lume. Fiecare tanar merita sansa egala de a straluci in viata. Cineva spunea “Incearca sa ajungi la stele, iar daca vei esua, macar vei ajunge pe luna…”. Echipa noastra vrea sa iti ofere rampa de lansare! Contacteaza-ne si “RoboSoccer” iti va bate la usa!

Implica-te!

Vrei sa te implici in proiect ca partener sau sponsor oficial al evenimentelor ? Trimite-ne un e-mail cu acest scop si te contactam in cel mai scurt timp pentru o intalnire.

Pentru inscrieri si detalii, va rugam sa vizitati www.inventeaza.ro .