Pudra decoloranta

Pudra decoloranta pentru par este una dintre noile tehnologii in materie de coafura.? Pudra decoloranta este un produs chimic cu un indice alcalin ridicat.?Este destinata decolorarii complete sau partiale a parului.?Acest lucru se datoreaza alcalinilor, care actioneaza asupra pigmentilor, distrugandu-i.?Cu cat impactul este mai puternic, cu atat distrugerea este mai mare si cu atat parul devine mai luminos. 

Catalizatorul (acceleratorul) unei reactii chimice este un agent oxidant special care se amesteca cu pulberea inainte de utilizare.?Cu cat procentul de catalizator este mai mare, cu atat reactia de decolorare este mai puternica.?Agentul oxidant este de 3, 6, 9 si 12%.?Fara un agent oxidant, procesul este lent, astfel incat aceasta metoda este utilizata pentru ajustari de culoare foarte minore.?In acest caz, pudra decoloranta este pur si simplu amestecata cu apa calda. 

pudra decoloranta

Pudra decolorantaagentul antioxidant 

Pudra pentru decolorarea parului, poate sa nu contina amoniac si este utilizata pentru albirea blanda, evidentierea si decolorarea nuantelor.?Pentru a decolora pana la 6-8 niveluri, produsul trebuie diluat, folosind un agent oxidant in raport de 1: 2.?Acest lucru ajuta la cresterea ratei reactiei de albire si la imbunatatirea rezultatului final. Sub actiunea componentelor alcaline ale pulberii,?oxidantul se?descompune, formand oxigen activ, care distruge moleculele de pigment.?In acelasi timp, parul se lumineaza in fata ochilor.?Pentru eliminarea usoara de pe par, pudra transformata in pasta este spalata cu apa obisnuita si sampon. Cunoscute marci cosmetice au dezvoltat pudre decolorante speciale cu efect anti-ingalbenire,  pentru a obtine un blond intens.?Cele mai populare pudre decolorante profesionale sunt: Kaypro – White Bleaching Powder, Kaypro – No-Yellow Bleaching Powder, Kaypro – No Yellow Powder??. 

Pudra decolorantaAvantaje 

Toate aceste produse prezinta urmatoarele avantaje: 

  • Formula cu care a fost creata pudra decoloranta, face ca efectul sa nu fie agresiv pe par si scalp.?Aceasta procedura nu usuca firele, iar pudra in sine nu are un miros intepator. 
  • Este amestecata cu un agent oxidant, iar acest lucru face ca  praful sa devina o pasta. 
  • Consistenta cremoasa nu se scurge pe suvite, ceea ce face ca pudra sa fie deosebit de convenabila. 
  • Pigmentul violet-albastrui din compozitie are un efect anti-ingalbenire. 
  • Aminoacizii si alte ingrediente din pudra decoloranta ofera parului o stare excelenta. 

Pudra decoloranta este capabila sa decoloreze complet chiar si parul negru, principalul lucru este sa alegi marca potrivita si sa urmezi cu strictete instructiunile de utilizare. Cosmetologia moderna ofera consumatorilor urmatoarele optiuni de pudra decoloranta:  

Compozitie de albire – are un efect stralucitor, suprimand pigmentul parului. Actioneaza agresiv si este capabil sa decoloreze chiar suvite foarte intunecate. Poate fi utilizata atat pe parul natural, cat si pe cel vopsit.  

Compozitia de nuanta – in acelasi timp lumineaza, confera un anumit ton de culoare si volum suvitelor. Pudra este folosita atat pentru decolorarea totala a parului, cat si pentru decolorarea firelor individuale cu tranzitii de culoare (diferite stiluri de evidentiere).  

Decolorarea parului nu este o procedura complicata, de aceea, poate fi efectuata atat in saloanele de infrumusetare, cat si acasa. Principalul lucru este sa respecti regulile pentru combinarea componentelor si aplicarea compozitiei pe scalp.