Doar de la Promoafaceri.com: Dublu la publicitate online pentru site-urile de comert electronic


Aveti un site de comert electronic, sunteti interesati de publicitatea online, dar costul unei campanii de publicitate este mult prea ridicat raportat la venitul obtinut?

Solutia o primiti de la Promoafaceri.com, care a adus pe piata de promovare online o oferta de nerefuzat: puncte duble de publicitate. Mai exact, pentru doar 1 ron primiti 2.000 de vizualizari şi, in plus, puteti posta gratuit si nelimitat articole si comunicate de presa.

Campanii publicitate online

Ce am facut mai exact? Am dublat oferta deja lansata pe piata de publicitate, de 1 ron pentru 1.000 de vizualizari.

Ca bonus, va reamintim ca o buna pozitionare in motoarele de cautare depinde doar de o campanie de comunicare constanta prin care sa sustineti publicitatea prin bannere. Postati in mod curent comunicate de presa pentru ca ele va mentin in atentia publicului, dar si articole intrucat au o mai mare relevanta prin continutul unic.

Mai stim cateva secrete, pe care le-am concretizat in rezultate, dar pe acestea le descoperiti doar daca ne sunteti parteneri pe Promoafaceri.com.

Achizionarea pachetului de promovare Gold (200 ron) aduce 400.000 de vizualizari incluse, a pachetului Silver (150 ron) 300.000 de afisari incluse, iar a pachetului Bronze (100 ron) 200.000 de puncte de publicitate incluse. Pachetul de promovare Start (50 ron) aduce cu el 100.000 de afisari; pachetul se achita o singura data si are perioada nelimitata.

Promotia se aplica atat firmelor partenere site-ului www.promoafaceri.com, cat si companiilor care doresc sa se inscrie.

Profitati de aceasta oportunitate! Oferta este valabila pana in 10 ianuarie 2012.