PUBfirme.ro va invita in locul in care oferta se intalneste cu cererea

Pubfirme.ro este cel mai nou catalog de firme aparut pe piata online din Romania

Initiativa noastra este de a oferii clientilor nostrii cea mai complexa gama de servicii, asa cum ne place sa spunem pachete “All Inclusiv”,  pentru a le promova afacerea si a castiga clientii si colaboratorii de care au nevoie, prin cel mai eficient si ieftin mod, internetul.

Orice firma, fie ca este vorba de SRL, de PFA sau de AF ramane necunoscuta daca nu este promovata pe internet  sau aproape necunoscuta. Desi firma poate fi promovata prin mijloace clasice, specifice ultimului deceniu al ultimului secol, tot ce conteaza este prezenta pe internet. Lupta pe piata economica incepe in primul rand in mediul virtual unde promovarea este esentiala pentru ca este ieftina si poate da faima si putere unei afaceri.

Dupa zicala “Brand-ul este un avantaj, investeste pentru a-l dezvolta” dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune metode de promovare prin intermediul internetului, in cadrul unui catalog online de firme, fara restrictii, cu cele mai bune si noi metode pentru toate categoriile si domeniile de afaceri.

Probabil multi dintre voi, fie ca sunteti un utilizator, fie ca sunteti un client sau un potential client care doreste o promovare in cadrul unui catalog online de afaceri, au urmatoarele intrebari :

De ce ati aparut si voi? Dupa studiul ofertei si al mediului concurential  am observat ca acestia restrictioneaza foarte mult utilizatorii si/sau clientii prin diferite metode, in principal fiind nivelul de informatie – ori trebuie sa platesti mai mult pentru a adauga toate informatiile despre afacerea ta pentru ca aceasta sa fie cunoscuta, ori trebuie ca utilizator sa te loghezi pentru a avea acces la informatie. Noi dorim sa oferim clientilor si utilizatorilor nostrii cele mai bune preturi, chiar si pachete gratuite care contin acelasi nivel de informatie si cele mai complexe servicii, fara o mare pierdere de timp pentru ambele parti, pentru ca timpul este foarte pretios in zilele noastre.

Credeti ca veti reusi cu o asemenea concurenta? Da, prin produsele si serviciile oferite, prin profesionalismul echipei noastre si dupa un temeinic  studiu al concurentilor nostri, impreuna cu clientii nostrii suntem convinsi ca vom reusi.

De ce voi si nu altii care au vechime pe aceasta piata? Ar putea fi acelasi raspuns ca in prima intrebare, in plus ar fi faptul ca unii dintre acestia ofera pagini web dar cu acelasi template, culorile fiind diferite, acestia au o baza foarte mare de firme inscrise cu minim de informatie care impiedica utilizatorii in a gasi ceea ce au nevoie si in ultimul rand ar fii paritatea vechimii si a firmelor inscrise versus utilizatori lunari.

Va invitam la lansarea propriu-zisa a catalogului care va avea loc saptamana viitoare.

Toma Vlad

Manager Proiect

0741.173.812

www.pubfirme.ro