PSYCH-K® Basic Workshop: 5-6 iunie 2010

Stiai ca organismul uman functioneaza cu acuratete asemenea unui detector de minciuni? Cum ar fi daca ai avea la indemana un instrument de testare rapida a convingerilor si credintelor tale?

Cu PSYCH-K înveți:

Cum să-ți echilibrezi zonele esențiale din viață;

Cum să îți modifici anumite programe mentale învechite;

Cum să îți consolidezi sistemul de credințe;

Cum să aduci armonia, echilbrul și prosperitatea în viața ta.

Te-ai gândit vreodată cât de mult seamănă viata ta cu o cursă auto în care pilotul apasă simultan pedala de accelarație și cea de frână în încercarea de a face lucrurile mai repede și mai bine?

În limbaj PSYCH-K, acest lucru inseamnă că ai experimentat un confict între obiectivele conștiente și credințele subconștiente care te sabotează și te  împiedică să atingi ceea ce ți-ai propus.

Iar acest acest conflict se reflectă de obicei în diverse zone din viata ta: în relațiile tale, în performanța la locul de muncă, în imaginea de sine, în sănătate.

Ce este, de fapt, PSYCH-K? Este un instrument exclent de lucru cu o functie unica: foloseste calibrarea prin testare musculara si biofeedback-ul pentru realizarea schimbarii si obtinerea succesului.

Credințele tale subconștiente stabilesc limitele a ceea ce vrei să realizezi!

Eficienta acestei metode este usor de probat: atunci când mintea ta conștientă stabilește un obiectiv cu care mintea subconștientă nu este de acord, atunci obiectivul respectiv are sanse foarte mici de reușită, iar aceasta incongruenta este sesizabila inclusiv la nivelul fiziologiei tale!

PSYCH-K este o metodă rapidă și eficientă de schimbare a credințelor limitative ce aduce în prim-plan forța prin care mintea subconștientă influențează luarea deciziilor la nivel conștient.

Stiinta din spatele PSYCH-K

Un mod de a comunica ușor, eficient și direct cu mintea subconștientă pentru a descoperi credințele subconștiente care ne autosaboteaza se numeste calibrare.

Calibrarea demonstrează că, atunci când o persoană susține o afirmație cu care mintea subconștientă nu este de acord, conflictul dintre mintea subconștientă și mintea constientă duce la o reacție slabă a mușchilor și dimpotrivă, când subconștientul susține afirmația făcută la nivel conștient, atunci răspunsul la nivel muscular este unul puternic.

PSYCH-K folosește calibrarea prin testare musculară pentru a obține acordul mintii subconstiente înainte de a produce schimbarea. Este un procedeu ușor și sigur care accelerează schimbarea programelor și a credințelor subconștiente limitative care iti pot sabota  atingerea obiectivelor.

Pe scurt, PSYCH-K este:

– un proces non-invaziv È™i interactiv care accelerează schimbarea credinÈ›elor negative care ne sabotează armonia È™i echilibrul;

– o modalitate de testare a propriilor credinÈ›e È™i reprezentări prin biofeedback;

– un proces rapid È™i simplu, dar foarte puternic de rescriere a programelor prezente încă din copilărie;

– un instrument unic È™i inovator care îmbină ultimele descoperiri din domeniul neuroÈ™tiinÈ›elor cu filozofiile antice.

– un proces care transcende programele pozitiviste actuale, cu rezultate concrete È™i măsurabile atât în plan personal, cât È™i profesional;

– un proces extrem de eficient în zona de schimbare a comportamentelor È™i a obiceiurilor nedorite, a reducerii stresului È™i a îmbunătățirii sănătății fizice È™i mentale.

Cum funcționează?

PSYCH-K crează o stare mentală receptivă care reduce dramatic rezistența la schimbare de la nivel subconștient. Mintea subconștientă poate fi accesată într-un mod asemănător unui computer. În acest sens, PSYCH-K este un instrument și o metodă directă de comunicare cu mintea subconștientă.

Primul pas constă în testarea unui set de credințe/sistem de valori care ne ajută să aflăm dacă ne auto-sabotăm, la nivel subconstient, în zonele esențiale ale vieții noastre.

Dacă în urma acestui procedeu, ai descoperit credințe la care reacția musculară a fost slabă, acest lucru indică faptul că s-ar putea să ai programe subconștiente care nu sunt aliniate cu obiectivele și cu dorințele tale conștiente.

PSYCH-K devine astfel un instrument prin care poți modifica aceste credințe și crea altele aflate în armonie cu sistemul tău de valori.

În PSYCH-K credințele sunt structurate pe șapte nivele: stimă de sine, relații, prosperitate, sănătate și corp, suferință și pierderi, putere personală și spiritualitate. Scopul folosirii acestui procedeu este de a accelera evoluția individului prin alinierea credințelor subconștiente cu înțelepciunea conștientă rezultată din tradiția spirituală și intelectuală a umanității.Aplicarea practică a acestei înțelepciuni în viața personală și profesională produce schimbare și aduce satisfacții pe multiple planuri, mental, emoțional, fizic și spiritual.

Cel mai important aspect legat de aceste credințe este faptul că fiecare alege modalitatea cea mai reprezentativa, potrivita si unică de a formula credințele care urmează a fi testate.

TRAINER: Lars Steinberg (Norvegia): fondatorul Energy Upgrade, coach și trainer internațional, Lars este instructor certificat PSYCH-K® și PER-K® și a predat în Europa, America de nord si Asia unde s-a adresat atât mediului organizațional corporativ, cât și persoanelor fizice, instruind astfel terapeuți, doctori, profesori, oameni de afaceri, directori, coachi, etc. În metoda sa de lucru, folosește procese din PSYCH-K® și PER-K® care facilitează accesul la propria conștiință și la resursele deja existente prin alinierea programelor subconștiente cu obiectivele stabilite în plan conștient.

Data si locul: 5-6 IUNIE 2010, program workshop: sâmbătă: 10 AM-19 PM și duminică: 10 AM-18 PM, la sediul NLP Explorer: Str. Negustorilor, Nr.12, Et.2, Bucuresti.

Pentru înscriere completați formularul:

http://www.nlpexplorer.eu/inscrieri-on-line/4.html cu specificatia PSYCH-K.

Costul workshop-ului este de 300 euro (plata va fi efectuată direct in contul NLP Explorer)

Pentru alte informații: Anne Manoliu, tel: 075 3012 234 sau e-mail: annemanoliu@bizcoaching.ro.