Prunea, Bratu, Moti si Munteanu au sarbatorit la Pizza Hut ziua femeii

Ca si in anii trecuti, restaurantul Pizza Hut Dorobanti a fost gazda unei intalniri inedite intre jucatorii echipei Dinamo si reprezentantele sexului frumos.

Dinamovistii care au venit la Pizza Hut sunt Florin Bratu,Cristi Munteanu si Cosmin Moti, impreuna cu managerul sportiv al clubului, Florin Prunea.

Cei 4 au impartit flori atat invitatelor lor speciale de la Clubul Dinamo si de la Centrul de Medicina Sportiva, cat si tuturor doamnelor si domnisoarelor aflate in acel moment in restaurant.

A urmat o sesiune de autografe pentru admiratoarele celor 4 sportivi si interviuri pentru principalele posturi de televiziune.
Atat fotbalistii cat si reprezentantele sexului frumos au uitat astfel pentru cateva ore de grijile cotidiene si s-au relaxat la finalul intalnirii savurand delicioasele produse oferite de gazdele de la Pizza Hut. Lantul de restaurante casual Pizza Hut opereaza in Romania prin intermediul a 12 locatii (sapte in Bucuresti, doua in Cluj si cate una in Constanta, Iasi si Timisoara). Anul acesta Pizza Hut Romania implineste 15 ani de existenta pe piata restaurantelor casual de la noi din tara.