Proteine pentru Masa Musulara

www.ProteinOutlet.ro

Diferenta dintre Hard Gainere si Gainere Medii

Hard Gainer

Hard Gainerele sunt protein pentru dezoltarea masei musculare si luarea in greutate ce contin un numar ridicat de calorii; de regula peste 1000 kcal. Acestea fiind echivalentul unei mese foarte complete.
Recomanda acet tip de proteine persoanelor cu un metabolism foarte accelerat, care depun greu masa musculara si doresc sa faca acest lucru.

Aceste Protine pentru masa musculara sunt foarte satioase, asadar nu recomandam folosirea acestora inainte de masa intrucat o s ava taie pofta de mancare. Cu aceasta ocazie reamintim ca orice gainer, la fel ca si proteinele sunt suplimente alimentare si nu sunt menite sa inlocuiasca alimentatia, ci sa o suplimenteze dupa cum le sugereaza si numele.

Doua exemple populare de hard gainere sunt Optimum Nutrition Serious Mass, sau Universal Gain Fast 3100. Acestea fiind disponibile fie in borcane de 2.7, respective 2.3 kg, sau la saci de 5.4kg, respective 5gk.

Gainerele Medii

Noi le spunem Gainere “medii”. De ce medii? Pentru ca ele se situeaza ca si raport de carbohidrati, protein, calorii intre izolatul proteic din zer si hard gainerele anterior mentionate.

Ele stau in spectrul a 400-600 kcal per servire si au intre 30-40 grame de proteine.

Fiind o idee mai concentrate, cantitatea de proteine, aminoacizi si vitamine este la fel ca cea din servingul unui hard gainer, daca nu mai riicata. Asadar, singura diferentiere este facuta de numarul de calorii care de multe ori provine din glucoza, sau alte zaharuri.

Cateva exemple de gainere medii sunt popularul Genius iMass , Dorian Yates Game Changer Mass sau Muscletech Mass-Tech.

Protein masa musculara, protein pentru masa msuculara, gainer, gainere, pret, gain fast 3100, serious mass, serious mass pret, optimum serious mass, genius imass, imass, dorian yates nutrition, droain yates Romania, dorian yates gainer, protein dorian yates, game changer mass, dorian yates, masstech, mass-tech, mass tech