Protein Outlet: Genius – Bulk XT

Nou de la Genius Nutrition

 

Dacă doriţi să vă dezvoltaţi substanţial masa musculară, trebuie să ştiţi că necesarul caloric se va mări semnificativ.

Genius® BULK-XT este un produs creat ştiinţific, destinat culturiştilor, care asigură o creştere eficientă a musculaturii şi care conţine proteine de înaltă calitate, cu un nivel ridicat de carbohidraţi, precum şi o matrice complexă de creatină pentru dezvoltarea eficientă de masa musculara. Produsul a fost special creat pentru persoanele care nu înregistrează progrese în dezvoltarea masei musculare de tip ,,hard gainers’’ cu metabolism extrem de rapid, precum şi pentru sportivii care au nevoie de un aport ridicat de carbohidraţi cu absorbţie rapidă înainte şi după antrenament.

Ce conţine?
Palatinose™ este un înlocuitor inovator al zahărului, cu un gust mai dulce decât al acestuia, care asigură eliberarea lentă şi treptată a glucozei, pentru a evita creşterea bruscă a nivelului de glucoză din sânge, însoţită de fluctuaţii abrupte ale energiei şi poftei de mâncare. De asemenea, Palatinose are un indice glicemic scăzut.


Matrice de carbohidraţi – Principalul motiv pentru consumul de carbohidraţi după antrenament este refacerea depozitelor de glicogen din muşchi, care s-au consumat în timpul antrenamentului. În timpul exerciţiilor, glucoza depozitată în muşchi sub formă de glicogen este utilizată ca sursă principală de energie. Acesta este necesar pentru formarea de ATP (adenozintrifosfat) care asigură energia şi contracţiile musculare. Pentru refacerea nivelului de glicogen după antrenament, trebuie să consumaţi carbohidraţi cu indice glicemic ridicat (maltodextrină, dextroză) care sunt asimilaţi rapid. Cu cât indicele glicemic este mai ridicat, cu atât este eliberată mai multă insulină, acest proces ducând la înmagazinarea unei cantităţi mai mari de glicogen şi la refacerea ţesutului muscular.
Protein Fusion (concentrat proteic de zer, peptide din zer, izolat proteic din lapte) – Consumul de proteine de calitate şi carbohidraţi uşor de digerat imediat după antrenament şi după exerciţiile cu greutăţi asigură beneficii maxime în ceea ce priveşte recuperarea, datorită creşterii nivelului de insulină din plasma sanguină. Insulina este un hormon anabolizant care ajută la dezvoltarea masei musculare şi la recuperarea foarte rapidă. Izolatul proteic din zer şi din lapte conţine cantităţi mari de aminoacizi naturali necesari pentru dezvoltarea masei musculare.
Crea Bulk-XT – Acest produs combinat conţine o cantitate foarte mare de creatină monohidrată (vezi si produsele noastre cu creatina monohidrata) şi de malat de tri-creatină pentru un nivel superior de rezistenţă şi energie. Creatina este cel mai eficient şi mai folosit supliment de sportivii care doresc să îşi mărească forţa şi masa musculară. Se obţine o creştere de 15% în 6 zile, formarea de ATP necesar pentru eliberarea instantanee de energie de scurtă durată, creşterea forţei, precum şi a sintezei proteinelor.

Testo Fuel Matrix – Acest produs complex conţine cele mai importante minerale de care corpul are nevoie pentru a hrani producţia de hormoni: ZMB6. ZMB6 asigură refacerea după antrenament şi îmbunătăţeşte calitatea somnului. (vezi si stimulatori de testosteron)