Proprietarii de site-uri pot castiga bani recomandand servicii turistice

Incepand cu 10 martie, Perfect Tour a lansat impreuna cu 2Parale o campanie prin care proprietarii de site-uri pot castiga bani recomandand servicii turistice. Astfel, acestia pot promova produsele si serviciile Perfect Tour prin bannere sau articole si pot castiga un comision de 40 RON pentru fiecare vanzare.

Mecanismul de functionare este urmatorul: dupa ce se inscriu in campania Perfect Tour, http://www.2parale.ro/campaigns/perfect-tour

afiliatii pot alege sa promoveze pachetele turistice sau biletele de avion prin articole de recomandare sau bannere afisate pe site. De fiecare data cand cineva da click pe un link din site-ul afiliatului se declanseaza un sistem de tracking gestionat de 2Parale. In momentul in care un client recomandat de un anumit site cumpara un bilet de avion sau un pachet turistic Perfect Tour, se inregistreaza o vanzare in contul afiliatului, acesta urmand sa primesca un comision de 40 RON/vanzare. Intervalul de timp intre momentul in care se da click pe site-ul afiliatului si cumpararea unui pachet/bilet de avion poate fi de pana la 6 luni.

In acest moment sunt disponibile 5 formate de bannere pentru urmatoarele categorii de vacante: Disneyland, Vacante exotice, City Break, Bilete de avion.

“Acesta este primul pas din strategia noastra canalizata pe mediile online. In viitor planuim sa includem servicii de promovare pentru parteneri si sa dezvoltam noi sisteme de fidelizare”, afirma Marius Negre, E-Commerce Manager Perfect Tour.

Perfect Tour este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Înfiintata în anul 2004, compania are în prezent 12 filiale: Bucuresti, Brasov, Buzau, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Tulcea si Chisinau si peste 600 de agentii partenere pe întreg teritoriul Romaniei. Cifra de afaceri pe anul 2009 a depasit 19 milioane euro, situând Perfect Tour în primii 3 jucatori din piata Agentiilor de Turism. Pentru 2010 estimeaza o crestere de 20%.

Perfect Tour, una dintre companiile de turism de top din Romania, acopera toate destinatiile din lume si ofera o gama larga de servicii: cazari interne si internationale, bilete de avion si de tren, transferuri, asigurari de calatorie, închirieri de masini si aeronave private, case de vacanta, parcuri de distractii, destinatii exotice, citybreak-uri, croaziere. De asemenea, compania ofera asistenta în obtinerea vizelor, organizarea de evenimente, teambuilding-uri si alte servicii pentru calatoriile de afaceri.

Despre 2 Parale

2Parale ofera un serviciu de marketing bazat pe performanta, fiind prima platforma de marketing afiliat lansata pe piata din Romania. Marketingul afiliat se refera la o o solutie rapida si eficienta de promovare, prin care furnizorii de produse/servicii platesc doar pentru rezultatele obtinute – vanzari, inscrieri la newsletter etc. -, ci nu pentru spatiul folosit pentru reclama. De cealalata parte, cei care detin site-uri de nisa si bloggerii au o alternativa rapida de monetizare a traficului.

 

Persoana de contact:

Marius Negre

E-Commerce Manager Perfect Tour

marius.negre@perfect-tour.ro

021 98 18/interior 828