Promoveaza-ti Pensiunea Inteligent

 

Promoveaza-ti Pensiunea Inteligent, este un proiect ce promoveaza turismul romanesc si alte servicii integrate in turism (sistem central de promovare, publicitate online pentru unitatile de cazare, promovare turistica pentru unitatile de cazare, sistem de afiliere, analize ale pietei)

 

Vrem ca acest proiect sa schimbe managementul unitatilor de cazare, pentru a aveau un turism sustenabil si de calitate

 

Promoveaza-ti Pensiunea Inteligent este un proiect lansat in 2008 din dorinta de a promova zona Maramuresului, iar din acest an s-a extins la nivel national. In tot acest timp am fost si suntem liderul la nivel national pe aceast tip de activitate, chiar fiind primul portal de promovare turistica pe internet din Maramures la acest nivel.

 

Incepand cu anul 2008, fiind si anul in care ne-am infiintat, ne-am extins la comercializarea directa a serviciilor turistice, acest lucru fiind posibil datorita colaborarii cu diferite agentii de turism activitate ce s-a desfasurat in mod clasic (rezervari on-request / la cerere).

 

Din dorinta de expansiune si dezvoltare rapida in acest segment de piata, permitem promovarea si oferirea tuturor serviciilor de promovare si marketing pentru toate locatiile turistice din Romania.

 

Incepand cu luna Martie 2011 aducem un plus de valoare turismului romanesc printr-o noua formula de marketing, si analiza a pietei ( Sistem Centralizat de Marketing, si  Analiza a Pietei On-line)

 

De ce credem ca produsele noastre sunt cele mai bune?

 

Pentru ca promovarea pensiunilor in mediul online este foarte slaba in sensul ca oferta unei pensiuni se rezuma la o descriere simplista, poze, si preturi.

 

Noi vream sa realizam oferta unei pensiuni profesionist in sensul ca le facem o descriere legata de conditii, servicii, imprejurimi, obiective istorice si culturale, obiceiuri si traditii, plus ca facem pachete turistice de 1, 2, 3 sau chiar mai multe zile, ceea ce atrage mult mai bine turistii la pensiune daca ii oferi alternative si solutii de petrecere a sejurului.

 

Noi venim in intampinarea turistilor cu ofertele dumneavoastra, dupa ce studiem piata tinta si gasim cele mai bune strategii de promovare, UNDE, CUM si CE promovam.

 

Garantarea succesului 100%.

http://promovarepensiune.wordpress.com/

 

SC Craciun Investments SRL

Craciun Gheorghe

Director

0727689884 / 0757911071

promovare_pensiuni@yahoo.com

http://promovarepensiune.wordpress.com/