Promovările se ţin lanţ la KFC şi Pizza Hut

După ce la începutul lunii martie KFC România anunţa avansarea a doi dintre directorii de restaurante din Bucureşti în funcţia de Area Manager KFC, compania anunţă acum promovarea lui Daniel Tent în aceeaşi funcţie, dar pentru ambele branduri .
Daniel Tent este noul Area Manager KFC şi Pizza Hut pe zona de vest a ţării şi va avea în subordine restaurantele din Oradea, Arad şi Timişoara.
Tânărul orădean de numai 27 de ani şi-a început cariera în cadrul KFC România în ianuarie 2006, ocupând funcţia de Assistant Manager, iar după numai 4 luni a fost avansat în funcţia de Director de Restaurant.
Daniel Tent este absolvent al Facultăţii de Management din cadrul Universităţii “Emanuel” din Oradea, iar în 2009 a absolvit cursurile de Master ale Universităţii “Vasile GoldiÅŸ” din Arad, specializarea Administrarea Afacerilor. ÃŽnainte de a se alătura echipei KFC România, Daniel Tent a lucrat, în perioada 2004-2005, ca stagiar în cadrul BRD, agenÅ£ia Cantemir din Oradea.
Principalele obiective ale lui Daniel Tent în noua sa calitate de Area Manager KFC şi Pizza Hut pe zona de vest a ţării sunt menţinerea standardelor ridicate ale companiei prin asigurarea unei bune funcţionări a restaurantelor din subordine, creşterea vânzarilor prin atragerea de noi clienţi şi îmbunătăţirea continuă a calităţii servirii şi a produselor.
KFC operează în România sub contract de franciză, acordată în 1996 companiei US Food Network. Un an mai târziu, aceasta deschidea în Bucureşti primul restaurant KFC pe bulevardul Magheru, în locul vechiului magazin Leonida.
Lanţul de restaurante casual Pizza Hut operează în România prin intermediul a 13 locaţii (opt în Bucureşti, două în Cluj şi câte una în Constanţa, Iaşi şi Timişoara). Anul acesta Pizza Hut România împlineşte 15 ani de existenţă pe piaţa restaurantelor casual de la noi din ţară.