Promotor Rent a Car Otopeni lansează oferta de iarna, cu preturi imbatabile

Inchirieri Auto OtopeniPromotor Rent a Car Otopeni este o companie nationala cu experienta de peste 10 ani in domeniul inchirierilor auto si care pune la dispozitia clientilor servicii variate, de la inchirieri auto pe termen scurt, transferuri auto, inchirieri masini pe termen lung pana la inchirieri limuzine, autocare si alte masini care sunt disponibile impreuna cu serviciile unui sofer profesionist.

Promotor Rent a Car Otopeni lanseaza oferta de iarna cu preturi incepand de la 7 euro/zi pentru inchirierile de peste 31 de zile (oferta completa de preturi si conditiile de inchiriere le puteti gasi pe site-ul www.auto-rent.ro).

Oferte speciale cu si mai multe beneficii pentru clienti.

In perioada urmatoare ii invitam pe toti cei care vor sa inchirieze masini sa profite de aceste preturi si sa rezerve din timp. Ca si in anii trecuti compania de inchirieri masini vine cu in intampinarea clientilor sai cu oferte speciale si gratuitati pentru anumite accesorii (Gps, lanturi de iarna, sofer aditional gratuit) la inchirierea unor anumite tipuri de masini.

Dupa succesul pe care l-a avut incheind o serie de parteneriate cu operatorii locali de inchirieri auto Otopeni si dupa ce a reusit rapid sa se extinda la nivel national, Promotor Rent a Car anunta ca doreste sa intre in contact cu mai multe companii locale din Bucuresti, Otopeni care ofera servicii de inchirieri masini si care vor sa isi extinda afacerea.

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car Bucuresti, Otopeni activeaza cu succes pe o piata destul de competitiva, in care companiile romanesti de inchirieri auto au reusit prin incheierea unor parteneriate puternice sa faca o concurenta serioasa multinationalelor. Punand accentul pe transparenta si pe flexibilitatea prin care se adapteaza la nevoile clientilor, Promotor Rent a Car este, de asemenea, un furnizor de servicii de inchirieri masini Otopeni care nu percepe clientilor taxe suplimentare la anularea rezervarii.

Reamintim clientilor nostri ca Promotor Rent a Car Otopeni ofera posibilitatea anularii unei rezervari, oricand, fara niciun cost. De asemenea nu percepe plati in avans sau folosirea unui card de credit pentru efectuarea unei rezervari online!

Contact

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul www.auto-rent.ro. Ne puteti de asemenea contacta la 0734 403 403 sau ne puteti scrie la office@auto-rent.ro