Promotii si reduceri in luna cadourilor de la G Data

Solutii antivirus G Data pentru buzunarele tot mai goale ale romanilor

Pentru multi dintre romani, sa-si achizitioneze o solutie antivirus, poate insemna, fie un efort, fie renuntarea la alte cheltuieli planificate. Ceea ce pare a fi o regula pe parcursul anului, nu este valabil si in aceasta perioada in care reducerile si promotiile capteaza atentia tuturor. Totusi, asa cum se intampla in multe cazuri, o reducere de 30 sau 40% nu inseamna obligatoriu si un pret irezistibil. G Data nu se mandreste cu cele mai mari discounturi in Romania, ci, mult mai important, cu cele maiatractive preturi.

In aceasta perioada, binecunoscuta si ca luna cadourilor, G Data a pregatit utilizatorilor din Romania cateva promotii cu care se adreseaza mai multor categorii de utilizatori. S-a inceput cu campania adresata studentilor, elevilor in ani terminali, masteranzilor, carora le-a oferit posibiliatea de a-si achizitiona o licenta cu 26 lei (TVA inclus). Initiativa a fost bine primita si apreciata de studenti si de organizatiile studentesti. Cea de-a doua initiativa ii vizeaza pe utilizatorii conservatori care inca doresc sa simta in maini produsul cumparat si chiar daca au incredere sa efectueze plata online prefera sa primeasca produsul in forma fizica, in speta, ambalat la cutie, cu CD si manual de utilizare, Acestia pot achizitiona de la partenerii AV Security, solutiile antivirus box la preturi incepand de la 30 lei (TVA inclus) pentru pachete de 3 computere si 65 lei (TVA) inclus pentru licente single. Cea de-a treia categorie de utilizatori pentru care a fost pregatita o promotie speciala sunt cei care doresc sa elimine cat mai multe dintre actiunile necesare efectuarii cumparaturilor clasice: deplasare, achitare cu bani gheata, taxe de transport, etc. Achizitionarea unei licente electronice presupune doar o plata online, urmata de primirea unui mail ce are atasat un certificat de licentiere si un link de download, totul intr-un timp extrem de scurt. G Data InternetSecurity 2012 ESD are un pret special de 50 lei (TVA inclus). Perioada de promotii se inchie la 31.12.2011.

Castigatoare a nenumarate premii din partea celor mai serioase publicatii si organizatii care au ca domeniu de activitate testarea si clasificarea solutiilor de securitate, produsele G Data includ module care protejeaza impotriva amenintarilor de pe Internet, a troienilor bancari si a tentativelor de phishing. Prin aceste promotii G Data incearca sa ii responsabilizeze pe utilizatorii care folosesc solutii gratuite, piratate sau care nu folosesc niciun fel de protectie antivirus si sa ii ajute sa constientizeze care sunt riscurile pe care si le asuma atunci cand datele lor sunt insuficient protejate.

 

-###-