Promotii in luna cadourilor de la BirouTraduceriCluj.ro

În luna decembrie Agenţia Mania Traduceri v-a pregătit promoţii de sărbătoare. Pentru a încheia un an în care am fost mereu aproape de nevoile clienţilor noştri, în luna cadourilor, Agenţia Mania Traduceri vine cu o promoţie de neratat: traducerile din/în limbile engleză, franceză şi spaniolă beneficiază de o reducere de 25%. Birourile noastre din str. Avram Iancu, Napoca şi Piaţa Unirii vă aşteaptă pentru a vă oferi traduceri de calitate la cele mai avantajoase preţuri.

Anul 2011, la Agenţia Mania Traduceri, a fost un an plin de surprize şi promoţii îmbietoare. După valul de oferte estivale şi colaborări în domeniul cultural şi artistic şi o toamnă înmiresmată cu reduceri de sezon, în luna sărbătorilor, serviciile noastre sunt mai darnice ca niciodată. Pentru a vă recompensa încrederea şi consecvenţa de care aţi dat dovadă în acest an şi pentru a vă pregăti pentru anul următor, Agenţia nostră vă oferă o promoţie de sărbătoare. Vă aşteptăm la birourile noastre din centrul Clujului pentru a beneficia de o reducere de 25% la traducerile din şi în limbile engleză, franceză şi spaniolă în domenii precum: juridic, tehnic, economic financiar, IT, socio-cultural, etc.

Pentru servicii de calitate efectuate cu promptitudine şi rigurozitate profesională şi pentru cele mai „de sărbătoare” oferte, Agenţia Mania Traduceri vă este alături. Într-o lună plină de cadouri şi lumină, gesturile cele mai simple sunt cele mai curate. Îndemnul nostru este de a dărui dincolo de limitele impuse de cuvinte, de graniţe şi de graiuri străine, de a dărui din suflet cele mai calde şi sincere urări tuturor celor care încă mai cred în magia sărbătorilor de Crăciun. La sfârşit de an să nu uităm să privim înapoi fără regret pentru a putea privi înainte cu speranţă.

Agenţia Mania Traduceri Cluj-Napoca vă doreşte sărbători frumoase şi un An Nou plin de comunicare, deschidere şi pace!

http://www.biroutraducericluj.ro

str. Avram Iancu 12/2, 400089, Cluj-Napoca; Tel: 0744864558