Promotii de Sarbatori pe www.ideacasa.ro

Bucuresti, 22 decembrie 2011 – IdeaCasa, magazin online de produse premium pentru amenajarea baii anunta campania de Promotii de Sarbatori ce are loc in perioada 25 decembrie 2011 – 8 ianuarie 2012.

Sarbatorile de iarna nu puteau trece fara ca bucuria cadourilor sa nu se opreasca si pe www.ideacasa.ro. Ideacasa anunta reduceri cu pana la 50% la produse selectate special pentru clientii care doresc sa achizitioneze produse pentru amenajarea bailor. Printre acestea se numara cazi si cabine cu hidromasaj, baterii moderne sau retro pentru lavoar, bideu si casa, cat si mobilier pentru baie, calitate premium.

Site-ul www.ideacasa.ro gazduieste o selectie de produse premium pentru amenajarea bailor in care se regasesc cazi si cabine de dus, obiecte sanitare, placi ceramice, mobilier de baie, baterii si accesorii pentru baie. Vrem sa oferim clientilor nostri o sursa complexa de informare despre produsele pe care doresc sa le achizitioneze, astfel am integrat fise tehnice si cataloage electronice a peste 30 de producatori cu traditie, facand posibila rasfoirea lor de la distanta.

Clientii pot intra pe www.ideacasa.ro pentru a vedea care sunt Promotiile de Sarbatori oferite in perioada 25 decembrie 2011 – 8 ianuarie 2012. Cele mai bune produse la cele mai bune preturi!

Despre IdeaCasa

IdeaCasa isi dedica timpul pentru furnizarea celor mai variate si convenabile optiuni pentru amenajarea baii. Suntem pasionati de acestea si va oferim produse atat distinse, cat si practice, caracterizate de un excelent design inovator. Va punem la dispozitie zeci de cataloage cu produse de calitate garantata  printre care: obiecte sanitare, gresie si faianta, cazi si cabine de dus, baterii si accesorii, mobilier de baie.

Gasirea echilibrului intre un aspect extraordinar si performante durabile nu este un lucru usor. Daca insa alegerea dumneavoastra implica IdeaCasa, atunci veti putea crea baia perfecta. Puteti alege intre obiecte sanitare suspendate sau stative, cu un design retro sau modern, simple sau ornamentare, pentru un rezultat clasic sau o atmosfera spa.