Promotie Antivirus Panda Internet Security 2012

AntivirusMag si Groupon v-au pregatit o oferta speciala ! Pana pe data de 11.04.2012, orele 18:00, poti achizitiona Antivirus Panda Internet Security 2012 pentru 1 calculator cu numai 59 RON (pret initial 119 ron) sau Antivirus Panda Internet Security 2012 pentru 3 calculatoare cu numai 69 RON (pret initial 159 ron) de la AntivirusMag!

Pentru a beneficia de promotie, intra pe pagina ofertei Groupon si comanda unul din cele 2 vouchere, apoi trimite un e-mail pe adresa contact@antivirusmag.ro impreuna cu datele de facturare (nume, adresa, telefon) si voucherul atasat. Impreuna cu licenta, veti primi si procedura de activare online a produsului.

Despre Antivirus Panda Internet Security 2012

Datorita tehnologiei Collective Intelligence, Panda Internet Security 2012 este un produs rapid si sigur, care ofera protectie in timp real impotriva virusilor, spyware, rootkiturilor, hackerilor si fraudelor online.

Antivirusul ofera o multitudine de optiuni de securitate care va protejeaza calculatorul si datele personale: protectie la conectarea device-urilor pe USB, protectie Instant Messaging, Firewall personal, protectie in cadrul retelelor Wi-Fi, Control Parental, tastatura virtuala, modul Anti-Trojan Bancar…etc.

Cumpara acum un antivirus Panda din magazinul online AntivirusMag – expert antivirus– si uita de griji!

Despre AntivirusMag :

AntivirusMag.ro – distribuitor autorizat de solutii antivirus ale celor mai mari producatori din domeniu : AVG, BitDefender, ESET Nod32, G Data, Kaspersky, F-Secure, Symantec, Panda Security…

Despre Groupon

Fondat in 2010, Groupon iti ofera zilnic cele mai bune lucruri de facut, vazut, mancat si cumparat in majoritatea oraselor din Romania.