Promotie Abonament SafeKids GPS Locator

Incepand cu data de 10 Noiembrie 2011 pana pe 10Decembrie 2011, Safe Kids iti face cadou prima luna de abonament!

Cumpara dispozitivul SafeKids GPS Locator si platesti 11 luni in loc de 12 la abonamentul cu acces la email si SMS.

SafeKids GPS Locator este primul sistem de localizare prin GPS destinat exclusiv copiilor. Acesta va permite sa va gasiti copilul ori de cate ori simtiti nevoia, acasa sau in strainatate. Tot ce va trebuie este un smartphone sau un computer cu conectare la internet pentru a afla exact locatia copilului.

Spre deosebire de alte dispozitive de localizare, SafeKids GPS Locator este un ceas digital care nu poate fi scos de pe mana sau dezactivat fara cunostinta dvs. Daca aceasta se intampla, un mesaj instant este trimis pe telefonul dvs. sau email. Nici un alt sistem de localizare nu poate face asta. O alta mare caracteristica este ca pueti seta o “bariera invizibila” ca zona de siguranta. Daca copilul paraseste aceasta zona veti fi notificat imediat.

“Ca parinte, chiar daca statistic, stiu ca este putin probabil ca unul din copii mei sa fie rapit, acesta este un lucru ce nu poate fi combatut. Fie ca sunt acasa, la scoala, in masina sau cu prietenii, pot sa iau masuri pentru siguranta lor si sa fiu mai linistit pentru stiu intotdeauna unde este.”

http://safekids.ro/solutii-safe/gps-locator/