Promotia MedWOW a adus sute de noi utilizatori

MedWOW a daruit sutelor de profesionisti in echipament medical  trei oportunitati gratuite in orice nisa de afaceri la alegerea lor, cadou care s-a bucurat de interes in toata lumea.

MedWOW.com, piata globala online pentru echipament medical, va anunta cu placere rezultatul ultimei sale promotii. Pentru a-i ajuta sa inceapa cu  bine Noul An, profesionistii in echipament medical au fost invitati sa profite de avantajul de a alege trei oportunitati de vanzare gratuite in oricare din domeniile de afaceri ale MedWOW. Categoriile includ: oportunitati de cumparare (disponibile pentru sisteme complete, precum si pentru piese, accesorii si consumabile  medicale),oportunitati de  leasing si finantare, oportunitati de evaluare, oportunitati de contract de service, oportunitati de servicii de ambalare, instalare si demontare si oportunitati de transport.  Oportunitatile MedWOW sunt mereu actualizate intrucat mii de persoane intra zilnic pe site iar tranzactiile survin rapid si regulat.

Toate oportunitatile de vanzare generate sunt pre-calificate, cumparatori inregistrati, cautand servicii si dispozitive pe care comerciantii le ofera.

Profesionisti in echipament medical din toata lumea au participat la promotie solicitand sa primeasca trei oportunitati gratuite care includ detaliile de contact ale potentialilor cumparatori.

Traficul primitorilor de oportunitati a avut urmatoarea provenienta: 60% din America de Nord si de Sud, 30% din Europa, restul fiind distribuit intre Orientul Mijlociu, Asia, Africa si Pacificul de Sud-vest (Oceania).

Utilizatorii inregistrati care au participat includ: medici, dentisti, clinici si facilitati de sanatate publice si private, producatori, dealeri, distribuitori, furnizori de servicii, importatori, firme de reconditionare si organizatii caritabile.

“Toate promotiile si serviciile noastre se bazeaza pe trebuintele si sugestiile utilizatorilor nostri, intrucat suntem o companie orientata spre client. Comunicarea libera dintre echipa noastra si clientii nostri este cheia succesului nostru” a spus Marilyn Glazier, Managerul MedWOW in marketingul comunicarii. “Vanzatorii care cauta sa economiseasca timp si bani apreciaza aceasta modalitate eficienta si orientata de a genera noi oportunitati pre-calificate. Ea ii multumeste totodata si pe cumparatori, intrucat ei nu trebuie decat sa completeze un formular in care sa arate serviciul sau detaliile echipamentului pe care il cauta si sunt contactati direct de catre dealeri sau furnizorii de servicii. Am dezvoltat aceasta facilitate pentru nise de afaceri diferite, astfel ca trebuintele fiecaruia sa fie luate in considerare”.

Despre MedWOW:

MedWOW.com este piata internationala online de top pentru cumpararea si vanzarea de echipament medical nou si folosit. Website-ul prietenos cu utilizatorul interconecteaza cumparatori, vanzatori si furnizori de servicii pentru echipament medical din toata lumea, prin combinarea suportului clienti multilingv cu servicii profesionale complexe si de o fiabilitate fara precedent. Serviciile cu valoare adaugata MedWOW fac mai puternica afacerea dvs.!

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:

Sorina Marin

Tel: 40-31-8110933

Romania@MedWOW.com

http://ro.medwow.com