Prologue Advertising a lansat romprest.ro

Romprest a lansat, cu ajutorul Prologue Advertising, noua sa pagina de internet, disponibila la adresa http://www.romprest.ro.

Compania Romprest Service SA, înfiinţată în anul 2001 a devenit unul dintre principalii jucătorii pe o piaţă în curs de maturizare şi adaptare la standardele europene. Cu un capital social de 15.000.000 RON şi peste 5000 de angajaţi, Compania Romprest Service şi-a propus să ofere o viziune integrată asupra serviciilor de salubritate de înaltă competență profesională.

Pornind de la această idee, Compania Romprest şi-a propus ca prim scop, construirea de relaţii pe termen lung, aducând în prin plan inovaţia şi factorul cel mai important prestarea serviciilor la un nivel superior de calitate, venind în sprijinul colaboratorilor pentru a se atinge cele mai ambiţioase obiective.

Experienţa acumulată de-a lungul timpului a constituit baza unui brand cu vocaţie de lider. Inovaţiile pe care brandul Romprest le-a adoptat au revoluţionat piaţa serviciilor de profil, introducând astfel noi criterii de evaluare, standardele Romprest. Compania Romprest Service a continuat să investească în consolidarea bazelor operaţionale, în utilaje la standarde europene şi în programe de pregătire şi perfecţionare a personalului său.

Romprest Service este singura companie de profil din România care organizează cursuri de iniţiere şi calificare acreditate de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor. Romprest deţine la ora actuală mai mult de 600 de utilaje de talie mare şi mijlocie şi a făcut numai în ultimii doi ani investiţii de peste 35 de milioane de euro pentru dezvoltarea segmentului de salubritate, iar parcul auto este constituit doar din autovehicule cu dotări Euro4 şi Euro5.

Din Grupul Romprest mai fac parte Romprest Servicii Integrate (leader pe piaÅ£a serviciilor profesionale de curatenie – (www.rsi-romprest.ro) ÅŸi Romprest Security (companie ce asigură paza ÅŸi protecÅ£ia la cele mai înalte standarde – www.romprestsecurity.ro).

Profesionalismul echipei şi varietatea serviciilor prestate recomandă Compania Romprest Service, la nivel naţional.

Website-ul va fi imbunatatit si optimizat permanent astfel incat sa raspunda deopotriva cerintelor utilizatorilor cat si ultimelor standarde in domeniu, pentru a fi un spaţiu interactiv si atractiv pentru cei care îl viziteaza.