ProjectMedia Va invita la targul auto CAR SHOW

Aid Cars va invita la CAR SHOW in weekend la Iulius Mall

Aid Cars si Iulius Mall va invita sa participati la cel mai complet targ auto. In perioada 07-09 Mai 2010, veti putea vedea ofertele marilor firme din domeniul auto.

,,Car Show,, vine în întâmpinarea clienţilor  atât cu produse cât şi cu servicii care acoperă o paletă largă din domeniul auto. Cei mari dealeri din vestul ţării  îşi vor expune ultimele modele de autoturisme existente în showroom, reprezentanţii instituţiilor bancare şi ai firmelor de leasing vin cu oferte irezistibile de finanţare pentru achiziţionarea maşinii mult dorite iar casele de asigurări pun şi ele pe masă ofertele lor în ceea ce priveşte siguranţa pasagerilor şi a autoturismelor .

De la târgul ,,Car Show,, nu vor lipsi nici firmele ce oferă servicii de închirieri autoturisme, tunning sau service auto.

Tematica târgului ,,Car Show,, este de informare şi prezentare a produselor şi serviciilor din domeniul auto, atragerea de noi clienţi pentru toţi expozanţii şi stabilirea conexiunilor între companiile participante. De ce am hotărât să le adunăm pe toate laolaltă? Pentru că, în secolul 21, informaţia şi comunicarea sunt cele mai de preţ arme pentru un succes garantat!

Şi pentru că mass media poartă poate cel mai important rol de mediator între noi şi posibilii clienţi, AID CAR se va simţi onorat dacă veţi lua parte la acest eveniment!

Aid Cars ii are ca parteneri media pe ProjectMedia, TION, TIMISORENI, MASINI.RO