Project Management, training interactiv, pregatire PMP, U.S.A.

Si tie ti plac proiectele? Emisiunea Mega Structuri de la Discovery este una din preferatele tale?
Daca esti incepator si doresti sa iti incepi o noua cariera, atunci cursul nostru este perfect pentru tine.
In plus, vei obtine si o certificare europeana cu antetul Min. Muncii si Min. Educatiei si o clasificare in clasificarea ocupatiilor din Romania, cea de Manager de Proiect.
Ghidul urmat este cel international, PMBOK, U.S.A.

Datorita multiplelor tehnici si concepte atat de raspandite in mediul de business, cursul ofera o excelenta oportunitate de orientare in cariera.
La final, participantii vor deprinde lucrul cu instrumentele specifice managementului de proiect si isi vor dezvolta capacitatea de planificare, control si lucru in echipa.

Program:

– 3 zile intensive, de la ora 9:30 la ora 17:30, cu doua pauze de cafea si o pauza de pranz. Miercuri, Joi, Vineri si Sambata.
– Examenul consta in elaborarea unui proiect, care va fi prezentat ca proba practica in fata unei comisii CNFPA si dintr-un examen tip grila.

Temele cursului sunt:

-Initierea proiectului – stabilirea scopului si obiectivelor
-Evaluarea riscului, estimari necesare, contracte – fezabilitatea financiara (PP, NPV, IRR)
-Planificarea activitatilor – WBS (structura detaliata a activitatilor), PBS (structura detaliata a produsului), diagrama Gantt, diagrama reteleor de activitati, ciclul de viat al proiectelor
-Formarea si conducerea echipei de proiect – rolul managerului de proiect, comunicarea in cadrul proiectului, solutionarea confictelor
-Executia proiectului – monitorizare continua si control, stabilirea jaloanelor, masurarea progreselor, corectarea erorilor, managementul schimbarii.
-Inchiderea proiectului, inchiderea contractelor
-Standarde, metodologii ale proiectelor – managemenul calitatii, reflectii asupra experientei acumulate

tel. 0758.888.542
stefan.badescu@accedio.ro
www.accedio.ro
stefan.badescu@accedio.ro
http://www.accedio.ro