Project Management Professional | PMP® Preparation | MARTIE 2018

CODECS organizeaza la Bucuresti programul educational Project Management Professional (PMP®) Preparation adaptat la PMBOK® Guide SIXTH Edition.

Administrat de către Project Management Institute (PMI®), PMP® este programul de certificare profesională în Project Management cu cea mai largă acoperire internațională.

Cursul Project Management Professional (PMP®) Preparation se adreseaza atat practicienilor in Project Management care doresc sa sustina examenul de certificare PMP®, dar si celor care au o bogata experienta in domeniul Managementului de Proiect, si isi doresc imbunatatirea deprinderilor actuale, dar si recunoasterea formala a cunostintelor si abilitatilor personale.

Programul totalizeaza 35 de ore de instruire, fiind structurat in sectiuni care impreuna asigura necesarul de training pentru promovarea cu success a examenului PMP® in noul sistem de examinare, in vigoare din martie 2018.

Durata: 4 zile | 17-18 & 24-25 martie 2018

Locatia: sediul CODECS (strada Agricultori, nr. 37-39, sector 2, Bucuresti)

Pret: 500 Euro/participant +TVA (in aceasta suma sunt incluse materialele de curs, mesele de pranz si coffee-break-urile)

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.

Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe LinkedIn, CODECS.

Construieste-ti cariera internationala in project management alaturi de CODECS!

Te asteptam!