PROJECT EXPO, singurul targ imobiliar cu un grad de ocupare de 100% incepe vineri!

Peste 60 de expozanti  isi vor prezenta ofertele incepand de vineri in primul “show imobiliar” al toamnei. In timp ce alte evenimente se amana de 3-4 ori in acelasi an din lipsa de expozanti, iar altele umplu standurile cu parteneri media sau pun “intrare la Casa Poporului”, Targul Imobiliar PROJECT EXPO se dezvolta, si creste cu fiecare editie. Astfel, Targul Imobiliar PROJECT EXPO ajunge in acest week-end la a patra editie deschizand acest sezon de toamna si totodata “sezonul de vanzari”, asa cum v-ati obisnuit.

Pentru a doua oara in acest an, locatia targului imobiliar se dovedeste neincapatoare pentru companiile interesate de participare. La o saptamana de la inceperea campaniei de vanzari, organizatorii targului epuizasera deja standurile, fiind nevoiti sa suplimenteze spatiul prin constructia celui de- al doilea pavilion expozitional! Se pare insa ca nici in acest fel nu a fost suficient spatiu, multe companii fiind nevoite sa se multumeasca cu rezervarea unui stand la urmatorul eveniment. Aceasta este dovada clara a faptului ca Targul Imobiliar PROJECT EXPO a devenit un eveniment de referinta al pietei imobiliare din Romania.

Toti acesti expozanti cat si ofertele lor pot fi gasiti la Targul Imobiliar PROJECT EXPO: “Prima Casa” ce va avea loc in acest weekend la Palatul Copiilor din Bucuresti. Pentru mai multe detalii, va asteptam sa ne vizitati vineri si sambata intre 10 si 18 sau duminica intre 10 si 17. Mai multe informatii despre eveniment puteti afla si daca accesati www.projectexpo.ro!

Parteneri: BRD – Groupe Societe Generale si Radio 21