Proiecte noi în cadrul programului Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C.

Asociaţia Culturală Momentum lansează în cadrul programului Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. noi proiecte menite să vină în ajutorul elevilor/studenţilor/voluntarilor şi nu numai. Printre proiecte se numară “Cariera ta începe cu noi” şi “Momentum in a Weekend” dedicate autocunoaşterii, explorării educaţionale şi ocupaţionale, planificării carierei şi dezvoltării personale, dar şi proiectul “Teambuilding U.C.T.C.”  prin care dorim să atragem cât mai multe persoane pentru a vedea ce înseamnămunca în echipă şi activităţile demarate pentru consolidarea şi creşterea eficienţei unei echipe.

Ne dorim ca prin intermediul aceste proiecte, grupul ţintă al programului U.C.T.C., să  beneficieze de sprijin şi îndrumare în ceea ce doresc şi ei la rândul lor să construiască sau ce şi-au propus să realizeze în viaţă. Dacă vor ţine  aproape vor găsi în această secţiune atat idei de afaceri, job-uri cat si posibilităţi de finanţari pentru proiecte naţionale sau internaţionale.

Pentru cei care încă nu au aflat de proiectul nostru, U.C.T.C. este un program ce doreşte să readucă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, naţională şi internaţională şi să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studentilor în vederea dezvoltării personale.

OBIECTIVUL PROGRAMULUI U.C.T.C. priveşte colaborarea dintre elevi/studenţi care formează echipe redacţionale cu arie de desfăsurare în instituţiile de învăţământ, asociatii, fundatii de care aparţin, pentru schimburi informaţionale si uniune culturală.

Programul oferă elevilor/studenților posibilitatea de a se apropia de cultură și de a se exprima prin publicarea unor articole în revistă, dar și prin producerea unor emisiuni radio și TV. De asemenea, programul U.C.T.C.  facilitează crearea de legături între instituțiile de învațământ, asociații, fundații atât la nivel national cât și internațional, în vederea unor schimburi cultural – internaționale.

Grupul țintă al programului U.C.T.C. este reprezentat de instituţiile de învăţământ pre-universitar (atât vocaţionale cât și teoretice), asociații, fundații, dar și universități care pot susține activități online. Programul este menit să promoveze cultura și să ajute tineri cu inițiativă să-și găsească o ”voce”.

Intră pe pagina oficială a proiectului www.unitecultures.com  şi aplică acum! Completează formularul şi în scurt timp te vom contacta pentru a demara împreună proiectul! Te aşteptăm si pe TINE să fii parte a programului U.C.T.C – Unite Cultures Through Culture!

www.unitecultures.com

www.unitecultures.wordpress.com

www.facebook.com/Unitecultures

 www.asociatiamomentum.ro

www.asociatiaculturalamomentum.wordpress.com