Programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. a lansat noi proiecte și concursuri!

Programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. a lansat noi proiecte și concursuri!

Programul Unite Cultures Through Culture – U.C.T.C. a lansat noi proiecte și concursuri! Accesează platforma oficială a programului, www.unitecultures.com, și implică-te și TU! Poți învăța lucruri noi, lucruri interesante, lucruri care pot însemna un punct de cotitură în viața ta! Alătură-te și tu celor peste 20 de instituții și ONG-uri încrise în program!
Pentru cei care încă nu au aflat de proiectul nostru, U.C.T.C. este un program ce doreşte să readucă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, naţională şi internaţională şi să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studentilor în vederea dezvoltării personale.
OBIECTIVUL PROGRAMULUI U.C.T.C. priveşte colaborarea dintre elevi/studenţi care formează echipe redacţionale cu arie de desfăsurare în instituţiile de învăţământ, asociatii, fundatii de care aparţin, pentru schimburi informaţionale si uniune culturală.
Programul oferă elevilor/studenților posibilitatea de a se apropia de cultură și de a se exprima prin publicarea unor articole în revistă, dar și prin producerea unor emisiuni radio și TV. De asemenea, programul U.C.T.C. facilitează crearea de legături între instituțiile de învațământ, asociații, fundații atât la nivel national cât și internațional, în vederea unor schimburi cultural – internaționale.
Grupul țintă al programului U.C.T.C. este reprezentat de instituţiile de învăţământ pre-universitar (atât vocaţionale cât și teoretice), asociații, fundații, dar și universități care pot susține activități online. Programul este menit să promoveze cultura și să ajute tineri cu inițiativă să-și găsească o ”voce”.
Intră pe pagina oficială a proiectului www.unitecultures.com şi aplică acum! Completează formularul şi în scurt timp te vom contacta pentru a demara împreună proiectul! Te aşteptăm si pe TINE să fii parte a programului U.C.T.C – Unite Cultures Through Culture!
www.unitecultures.com
www.unitecultures.wordpress.com
www.facebook.com/Unitecultures
www.asociatiamomentum.ro
www.asociatiaculturalamomentum.wordpress.com
###
Asociația Culturală Momentum s-a născut în anul 2008 din dorința unui grup de studenți de la Universitatea Națională de Muzică din București de a-și demonstra aptitudinile artistice, în manieră personală, alături de care să atragă tineri asemenea lor, din toate ramurile celor șapte arte și din subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociației se numără promovarea tinerelor talente prin: organizarea periodică de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu instituții culturale și vocaționale de învățământ, redactarea revistei online a asociației.
###
Pentru mai multe detalii puteți folosi următoarele contacte:
Vlad Mateescu – președinte
0745982882
vlad.mateescu@asociatiamomentum.ro