Programul Executive MBA al ASEBUSS – numarul 1 in aplicabilitate!

Programul Executive MBA al ASEBUSS ocupa pentru al treilea an consecutiv primul loc in TOP MBA din Romania in ceea ce priveste aplicabilitatea. Topul a fost realizat de Ziarul Financiar pe baza unui chestionar adresat promotiei de absolventi 2011 a fiecarei scoli care organizeaza programe MBA sau EMBA.

Programul ASEBUSS a ocupat locul I la categoriile:

Conform editiei 2012 a Topului Programelor EMBA din Romania, Ziarul Financiar- 30 aprilie.

Potrivit studiului realizat de catre Ziarul Financiar, absolventii programelor Executive MBA apreciaza cel mai mult aplicabilitatea la job a informatiilor acumulate pe parcursul celor doi ani de studiu (13,6%), componenta internationala a programului (12,8%) si imbunatatirea abilitatilor de management (11,3%).

Programul romano- american Executive MBA se adreseaza nevoilor de pregatire ale managerilor cu studii superioare si cu experienţă profesionala relevanta, aflati in functii de conducere de minim 3 ani, antreprenorilor, specialistilor, consultantilor indiferent de domeniul de activitate. Executive MBA este un Master in Administrarea Afacerilor potrivit pentru cei care au experienta manageriala relevanta, si obiective de dezvoltare profesionala fie in directia unei pozitii de conducere complexe, incepand de la nivel de department, business unit, in Romania sau regionala, fie in dezvoltarea propriei companii.

ASEBUSS organizează programul romano – american  Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) – Atlanta, Georgia – o prestigioasa universitate din SUA, clasata în Top 25 programe Executive MBA din America de Nord conform CEO Magazine (Aug 2009).

 “Daca succesul unei persoane s-ar putea transpune intr-o singura ecuatie matematica, cred ca aceasta ar avea urmatoarele variabile: determinarea, cunostintele dobandite, experienta acumulata, gandirea structurata si relatiile personale sau profesionale dobandite. Programul EMBA actioneaza ca un multiplicator diferit pentru fiecare din aceste variabile, descriind totodata la nivel teoretic ecuatia succesului astfel incat la finalul programului absolventului ii ramane doar sa gaseasca solutia optima si personala ce maximizeaza rezultatul acestei ecuatii.” Iulian Costea – Head of Customer Marketing Middle East & Africa at Alcatel-Lucent, absolvent ASEBUSS.

Programul EMBA al ASEBUSS contribuie la dezvoltarea unei comunitati de afaceri competitive, manageri care pot aduce beneficii imediate companiilor in care lucreaza, pot colabora cu partenerii de afaceri din intreaga lume, dar la fel de bine pot concura cu ei si obtine pozitii de conducere la nivel regional. La acest moment 8% din cei 1100 absolventi ASEBUSS detin pozitii de management internationale, peste 20% conduc propriile companii, peste 40% sunt in pozitii de CEO /Director General, iar restul ocupa pozitii  cheie la nivel de middle management.

Ca manager cu experienta sau antreprenor esti preocupat constant de atingerea obiectivelor, prin dezvoltarea unei echipe performante, in vederea cresterii profitului. Afla mai multe despre cum te poate ajuta un program Executive MBA!

Contacteaza-ne si inscrie-te la una dintre sesiunile de prezentare pe care le organizam in perioada mai-septembrie 2012.

Despre noi

ASEBUSS a fost înfiinÅ£ată în 1993 ÅŸi s-a impus rapid ca lider de piaÅ£a în domeniul educaÅ£iei manageriale. ASEBUSS oferă programul romano-american Executive MBA (EMBA)  în parteneriat cu o universitate de prestigiu:  Kennesaw State University , Atlanta. Diplomele EMBA emise sunt recunoscute naÅ£ional ÅŸi internaÅ£ional, Kennesaw fiind acreditată de cel mai înalt for internaÅ£ional – AACSB – din S.U.A. ASEBUSS are cea mai valoroasă comunitate de absolventi din România, peste 1100 manageri ÅŸi antreprenori cu experienţă.

Persoana de contact: Bianca Ioan – pentru inscrieri si informatii suplimentare despre admitere si discountul early booking, email: emba@asebuss.ro sau telefon 0722.274.555.