Programul Executive MBA al ASEBUSS – numarul 1 in aplicabilitate si networking!

Programul Executive MBA al ASEBUSS ocupa pentru al doilea an consecutiv primul loc in TOP MBA din Romania in ceea ce priveste aplicabilitatea si networkingul cu alti directori, manageri si antreprenori cu experienta. Topul a fost realizat de Ziarul Financiar pe baza unui chestionar adresat promotiei de absolventi 2010 a fiecarei scoli care organizeaza programe MBA sau EMBA.         

Programul ASEBUSS a ocupat locul I la categoriile:

  • Aplicabilitate in cadrul companiei
  • Dezvoltarea abilitatilor soft
  • Experienta practica si academica a profesorilor
  • Networking

conform editiei 2011 a Topului Programelor EMBA din Romania, Ziarul Financiar- 18 aprilie.

 Programul româno- american Executive MBA se adreseaza nevoilor de pregatire ale managerilor cu studii superioare si cu experienţă profesionala relevanta, aflati in functii de conducere de minim 3 ani, antreprenorilor, specialistilor, consultantilor indiferent de domeniul de activitate. Executive MBA este un Master in Administrarea Afacerilor potrivit pentru cei care au experienta manageriala relevanta, si obiective de dezvoltare profesionala fie in directia unei pozitii de conducere complexe, incepand de la nivel de department, business unit, in Romania sau regionala, fie in dezvoltarea propriei companii.

 ASEBUSS organizează programul româno – american  Executive MBA în parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) – Atlanta, Georgia – o prestigioasă universitate din SUA, clasată în Top 25 programe Executive MBA din America de Nord conform CEO Magazine (Aug 2009).

  “Cred ca un Executive MBA aduce mai mult decat un model managerial, pentru ca acest program te poate ajuta in obtinerea unui leadership real. Daca structura ta este cea a unui luptator, Executive MBA–ul te intareste in lupta pentru a deveni mai bun, mai competitiv.” Mihai Albu – Presedinte regional Starbev, absolvent ASEBUSS.

Programul EMBA al ASEBUSS contribuie la dezvoltarea unei comunitati de afaceri competitive, manageri care pot aduce beneficii imediate companiilor in care lucreaza, pot colabora cu partenerii de afaceri din intreaga lume, dar la fel de bine pot concura cu ei si obtine pozitii de conducere la nivel regional. La acest moment 8% din cei 1070 absolventi ASEBUSS detin pozitii de management internationale, peste 20% conduc propriile companii, peste 40% sunt in pozitii de CEO /Director General, iar restul ocupa pozitii  cheie la nivel de middle management.

Ca manager cu experienta sau antreprenor esti preocupat constant de atingerea obiectivelor, prin dezvoltarea unei echipe performante, in vederea cresterii profitului. Afla mai multe despre cum te poate ajuta un program Executive MBA!

Contacteaza-ne si inscrie-te la una dintre sesiunile de prezentare pe care le organizam in perioada mai-septembrie 2011.

Despre noi

ASEBUSS a fost înfiinÅ£ată în 1993 ÅŸi s-a impus rapid ca lider de piaÅ£a în domeniul educaÅ£iei manageriale. ASEBUSS oferă programul romano-american Executive MBA (EMBA)  în parteneriat cu o universitate de prestigiu:  Kennesaw State University , Atlanta. Diplomele EMBA emise sunt recunoscute naÅ£ional ÅŸi internaÅ£ional, Kennesaw fiind acreditată de cel mai înalt for internaÅ£ional – AACSB – din S.U.A. ASEBUSS are cea mai valoroasă comunitate de absolventi din România, peste 1070 manageri ÅŸi antreprenori cu experienţă.

Persoana de contact: Bianca Ioan – pentru inscrieri si informatii suplimentare despre admitere si discountul early booking, email: emba@asebuss.ro sau telefon 0722.274.555.