Programul e-Learning Intreprinzatori in turism: La Resita s-a dat startul conferintelor de initiere

In perioada 11-12 februarie 2012, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) a organizat la Resita prima sesiune a seriei conferintelor de initiere din Programul e-Learning de educatie manageriala si consultanta. Programul e-Learning este una din componentele principale ale proiectului strategic “Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”, derulat de FNTM in parteneriat cu Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC) si Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores deAlmeria (ASAJA) Spania.

Conferinta de la Resita s-a bucurat de prezenta a circa 70 de persoane, cu o reprezentare semnificativa a sectorului turistic din Regiunea de dezvoltare Vest, desi conditiile meteorologice au fost nefavorabile.

Participantii, in majoritate intreprinzatori in turism si manageri de pensiuni din Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis, au urmat pe parcursul celor doua zile sesiunile de initiere in cele 5 module de curs: Management Turistic, Management Financiar, Marketing si Promovare si Plan de Afacere – Cerere de Finantare si IT&C. Cursantii au avut ocazia sa interactioneze direct cu profesorii si coordonatorii proiectului, exprimand in mai multe ocazii importanta programului pentru aprofundarea cunostintelor de management in vederea dezvoltarii afecerilor turistice.

 

Programat pentru perioada februarie 2012  – octombrie 2012, Programul eLearning implica participarea cursantilor la sesiunile de initiere, urmate de parcurgerea online a celor 5 module de curs, promovarea pachetelor de teste, realizarea unui proiect practic aplicat propriei afaceri, precum si primirea de consultanta personalizata in vederea dezvoltarii sau initierii unei afaceri. Absolvirea cursurilor va fi incununata cu decernarea Diplomei de absolvire ce va avea certificarea FNTM, ANTREC si ASAJA Spania.

Cei interesati sa participe in cadrul Programului e-Learning se mai pot inscrie pana la finalul lunii februarie, prin transmiterea CV-ului si Scrisorii de intentie catre Consultantii Regiunii Vest, Adriana Latcu – ANTREC si Marius Buftea – FNTM.

Urmatoarea conferinta de initiere va avea loc pe 17 – 18 februarie 2012 in Bucuresti, Rin Grand Hotel, Soseaua Vitan Barzesti 7D pentru cursantii din Regiunile de dezvoltare Sud si Bucuresti-Ilfov (Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Teleorman, Prahova, Ilfov si Bucuresti).

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa contactati consultantul regional din regiunea dumneavoastra, , conform sectiunii „Contact” de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro