Program filme in Mall Pitesti – lista filmelor de vazut in acest an

Chiar daca nu au putut castiga toate premiile Oscar, productiile prezente in programul filmelor din Mall Pitesti sunt numeroase si care mai de care mai palpitante si mai potrivite pentru spectatorii pasionati de cinematografie.

Iata cateva titluri pe care trebuie sa le vezi singur sau alaturi de cei dragi intr-un cinematograf modern, chiar daca nu au plecat acasa de brat cu statueta prezenta deja la cea de-a 87-a editie a consacratelor premii de cinematografie:

1.The Boxtrolls

Desi titlul pentru cea mai buna animatie a fost obtinut de catre Disney pentru productia “Big Hero 6” al carui personaj principal este un robotel, The Boxtrolls a fost nominalizat pentru acest titlu.

Disney pleaca acasa pentru a doua oara consecutiv cu acest titlu, dupa castigarea premiului pentru “Frozen”, iar unii critici sunt de parere ca acest lucru s-a intamplat mai mult din inertie, pentru ca povestea baietelului care creste alaturi de monstrii din cutie ar fi mult mai palpitanta si mai muzicala decat cea a studiourilor consacrate pentru realizarea celor mai bune animatii.

2.How to Train Your Dragon 2

Tot din categoria animatiilor care ruleaza in programul de cinema de la Pitesti Mall intra si continuarea filmului How to Train Your Dragon. Personajele principale raman neschimbate, iar simpaticul dragon negru cu ochi imensi si blanzi este preferatul copiilor. Poate ca nu e la fel de comercial precum “Big Hero 6” sau la fel de inedit precum “The Boxtrolls”, insa are farmecul lui aparte si este indragit de toata lumea – si de cei mari, dar si de cei mici.

3.Interstellar

In ciuda faptului ca a primit cateva critici negative pentru micile lacune din scenariu, Interstellar ramane, totusi, printre preferatele cinefililor din acest an. Acum, ca a si castigat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale, este cu atat mai dorit in randul pasionatilor de filme.