Profita de ultimele inscrieri la cursurile de fotografie din Bucuresti concepute de DallesGO

Pasiunea pentru domeniul fotografiei este ceva aparte, este ceva unic, rar si intersant in acelasi timp, insa nu multe persoane o pot face la un nivel ridicat fara cateva cunostinte in domeniu. Pentru asta, DallesGO a creat o serie cursuri de fotografie atat pentru persoanele incepatoare care vor sa invete bazele tehnicii, cat si pentru persoanele profesioniste care vor sa se perfectioneze cat mai bine pentru a putea face fotografii perfecte. La cursurile de fotografie din Bucuresti de la DallesGO vei invata atat lucruri teoretice despre fotografie si vei avea posibilitatea sa pui in practica toate lucrurile pe care le vei invata alaturi de cei mai buni profesori din aceasta lume frumoasa a fotografiei.

De ce sa vii la cursurile de fotografie DallesGO din Bucuresti?

La cursurile de fotografie de la DallesGO din Bucuresti doi super profesori cu vasta experienta in studiul imaginii te va ghida prin referinte fascinante, genuri si multe tehnici fotografice, punand accent pe descoperirea si conturarea cat mai buna a stilului personal si mai ales, pe exploatarea detaliului, a imaginatiei tale si a modului in care orice fotografie are povestea ei.

Acestia iti vor arata un univers pasionant si inedit, cel al fotografiei si al felului in care se construieste ea, cursurile de fotografie din Bucuresti de la DallesGO fiind un exercitiu continuu pentru surprinderea a cadrului perfect. Indiferent de cunostintele pe care le ai si de aparatul pe care le porti cu tine, cursurile de fotografie din Bucuresti de la DallesGO prezentate de Marta Popescu si Cosmin Gogu cu siguranta te vor inspira si te vor motiva pentru ca tu sa iti dezvolti si conturezi pasiunea pentru fotografie in cadrul perfect.

Cei doi profesori de aici te vor introduce intr-o calatorie fascinanta in cadrul Studiourilor DallesGO din Bucuresti, unde te vor ajuta sa te familiarizezi cu tot ceea ce inseamna fotografia de diferite tipuri precum: reportaj, potret, obiect si imagine de moda. La cursurile de fotografie de aici vei avea posibilitatea sa cunosti notiuni elementare de optica fotografica, vei invata cum sa folosesti corect si la capacitate maxima aparatul foto intr-un mod corect si de asemenea, vei invata sa folosesti la capacitatea maxima sursele de lumina, atat in cadrul unui studio echipat cu materiale profesionale cat si in locatii exterioare.

La seria de cursuri de fotografie de la DallesGO vei lucra cu cele mai performante echipamente de iluminat marca Profoto.
cursurile de fotografie
Seria de cursuri de fotografie va avea loc pe Strada Ion Oteteleseanu, nr. 2, et. II, din Bucuresti. Pentru informatii complete acceseaza site-ul www.dallesgo.ro, trimite un mail la info@dallesgo.ro sau poti apela numarul de telefon 0769.041.711.