Profita de reducerile de 20% disponibile acum la Centrul Medical Focus

 

 

 

Centru Medical Focus ofera pacientilor sai, pe toata durata lunilor decembrie si ianuarie discount-uri de 20% pentru intreaga gama de servicii medicale.

Fiind un centru medical polivalent cu multiple specializari medico-chirurgicale si dezvoltat intr-un ambient modern ce beneficiaza de aportul unui personal medical experimentat, Centrul Medical Focus ofera consultatii si tratament cu reduceri de 20% pentru urmatoarele specializari: Oftalmologie, Ortopedie, Ecografie, Cardiologie, Neurologie, Ginecologie, Analize de Laborator.

 

Despre Centrul Medical Focus

Centrul Medical Focus din Bucuresti este un prestator important in sfera serviciilor medicale, deoarece reuneste trei aspecte care stau la baza unui act medical complet: aparatura de ultima generatie, o echipa medicala de renume si specialitati diverse, atat medicale cat si chirurgicale, inclusiv un bloc operator modern, dotat la cele mai inalte standarde.

Centrul Medical Focus dispune de cel mai modern Bloc Operator si Compartiment de Anestezie si Terapie Intensiva, capabil sa efectueze interventii chirurgicale prin spitalizare de zi. In acest fel pacientul poate sa revina la domiciliu chiar in ziua interventiei medicale.

Printre tehnicile de actualitate, care diferentiaza Centrul Medical Focus de alte centre, se numara: elastografia sanului, electomiografia si examinarea OCT – tomografie in coerenta optica retiniana.

Pentru programari puteti suna la numarul de telefon 0733 072 910 sau 0733 072 920
Adresa: Bd. Ferdinand nr.141, Sector 2 – Bucuresti
E-mail: programari@CentrulMedicalFocus.ro