Produse revolutionale antiambatranire.

Toate liniile cosmetice produse si vandute sub numele de Janssen Cosmeceutical “Cosmeceuticals” sunt produse cu o eficienta sporita, care sunt rezultatul  combinatiei intre cercetarea medicala si cosmetica.
Linia OPUS BELLE si produsele sale revolutionare au fost concepute pentru remedierea efectelor si influentelor generate de procesele hormonale, urmarind in mod prioritar reducerea productiei de estrogen la debutul menopauzei.
Scaderea nivelului de hormoni, incepe de regula intre 30 si 40 de ani si apoi devine evidenta in jurul varstei de +50. Cand estrogenul scade sub un anumit nivel, ciclul menstrual si activitatea foliculara, respectiv perioada fertila iau sfarsit dupa o scurta perioada (1 sau 2 ani) nivelul de estrogen se echilibreaza la un nivel scazut. Deoarece acesta joaca un rol important si in alte functii ale organismului, nivelul scazut genereaza efecte ce pot conduce la pierderea mineralelor din tesutul osos, scaderea sebumului, diminuarea regenararii celulelor, scaderea productiei de collagen si fibre elastice si implicit la subtierea si uscarea pielii.  Aceasta genereaza o crestere sesizabila a liniilor fine si a ridurilor.
Ingrijirea pielii mature se bazeaza uzual atat pe inlaturarea efectelor factorilor exogeni cat si a celor externi, cum ar fi imbatranirea prematura din cauza razelor solare (foto imbatranirea). Efectele acestora au fost remediate cu ajutorul unor creme cu efecte de hidratare a epidermei agresate si asigurarea unei protectii solare adecvate . AÅŸa-numitul factor endogen (intern), a fost si ramane mult timp o provocare pentru stiinte.

Pentru a avea o piele elastica, proaspata si catifelata va recomandam utilizarea produselor Janssen Cosmeceutical din gama Opus Belle:
De-Age & Re-Lift Cream, Extra Rich Convenience Cream, De-Age & Re-Lift Concentrate, Isoflavonia Relief si Skin Refining Enzyme Peel. Suntem siguri ca veti fi multumiti!
Produsele sunt distribuite in Romania de firma D&V Production si comercializate de catre magazinul online www.dermapil.ro