Produse pentru siguranta copilului in casa – pe Kimbi.ro

Bucuresti, 9 martie 2015 – Magazinul online Kimbi.ro va ofera o gama larga de produse pentru a face din casa dvs. un mediu sigur pentru copii.

Copii, chiar si cei mai linistiti, sunt intotdeauna curiosi in privinta mediului inconjurator, iar casa este primul loc in care isi fac cunoscuta aceasta curiozitate. Ca sa ii putem lasa sa exploreze in liniste, trebuie mai intai sa transformam casa intr-un mediu sigur pentru ei, cu ajutorul unor produse specifice.

Pe site-ul www.kimbi.ro, in cadrul sectiunii ¨Igiena, sanatate si siguranta – Siguranta acasa¨ gasiti produse care acopera nevoi diverse in privinta securitatii in casa: protectii pentru prize, pentru ca stim cu totii cat de atractive pot fi aceste locuri pentru copii, aparatori pentru colturile de mobila, astfel incat micutii sa nu se loveasca intamplator, usi de siguranta ce pot fi montate in capul scarilor, astfel incat copii sa nu porneasca pe scari fara supravegherea parintilor.

Gama a fost extinsa si cu protectii impotriva deschiderii de catre copii a ferestrelor sau usilor de la dulapuri, in care se pot afla diferite obiecte care nu sunt sigure pentru utilizarea de catre copii. Exista si dispozitive care impiedica inchiderea accidentala a usilor de la camere, pentru ca degetele copiilor sa nu fie prinse din greseala, sau aparatori ce pot fi puse noaptea la marginea patului, prevenind astfel rostogolirea si caderea micutului.

Va invitam pe site-ul nostru www.kimbi.ro pentru a vedea intreaga gama de produse pentru siguranta copilului acasa!

# # #

Date de contact

office@kimbi.ro

0771.350.179

https://www.facebook.com/kimbi.info