Produse educationale de ultima generatie «powered by SIVECO» la BETT 2012

SIVECO Romania reconfirma pozitia sa de lider in eLearning, la cel mai mare targ educational din lume.

Intre 11 – 14 ianuarie, Londra a gazduit cel mai important eveniment din lume dedicat tehnologiei in educatie, expozitia BETT Show 2012. Peste 600 de companii au prezentat cele mai inovative solutii pentru educatia secolului XXI, ce au atras 30.000 de vizitatori din intreaga lume.

Deja un nume recunoscut pe piata internationala de eLearning, SIVECO Romania a participat anul acesta pentru a prezenta inovatiile sale in materie de continut educational pe dispozitive multi–touch si augmented reality.

“Produsele dezvoltate de compania noastra sunt utilizate cu succes de peste 15 milioane de beneficiari pe trei continente si ne dorim sa devenim un nume de referinta mondial in dezvoltarea de solutii de eLearning. SIVECO Romania este un promotor in adaptarea tehnologiei de ultima generatie pentru educatie si este o prezenta cu notorietate la acest gen de evenimente” declara Florian Ciolacu, Presedinte Vanzari Internationale in cadrul SIVECO Romania.

In acest an, SIVECO Romania a participat la BETT Londra in parteneriat cu Ministerul Educatiei din Emiratele Arabe Unite, cu care a semnat un acord strategic, care include si schimbul de experienta si bune practici, organizarea de seminarii si workshop–uri de diseminare a eLearning–ului, participarea la conferinte si manifestari stiintifice.

“Suntem mandri ca Ministerul Educatiei din Emiratele Arabe Unite ne considera un partener de incredere. Am participat impreuna la BETT pentru a disemina proiectele de eLearning de buna practica, implemetate de noi inca din 2009 in scolile emirateze. In momentul de fata elevii si profesorii emiratezi au la dispozitie cea mai extinsa biblioteca digitala de continut educational in limba araba, ce cuprinde peste 7.000 de obiecte individuale de invatare pentru matematica, fizica, chimie, biologie, geografie si studii patriotice”, declara Alexandru Cosbuc, Vice-Presedinte Vanzari Internationale in cadrul SIVECO Romania.

Lider in domeniul solutiilor educationale, SIVECO Romania deruleaza proiecte complexe de eLearning in tari din Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Apropiat si tarile CIS. Directorii de vanzari internationale ai companiei, au avut, alaturi de reprezentantii Ministerului Educatiei din Emiratele Unite Arabe, onoarea sa beneficieze in standul BETT 2012, de vizita ministrilor educatiei din Qatar si Oman.

Ca in fiecare an, la BETT Londra au avut loc lansari de produse educationale revolutionare ce incurajeaza utilizarea tehnologiei moderne pentru imbunatatirea educatiei, adaptate cerintelor societatii bazate pe cunoastere.
In cadrul expozitiei, SIVECO Romania a prezentat o aplicatie educationala interactiva ce poate fi vizualizata pe dispozitive multi-touch. Continutul educational AeL permite controlul cu toata palma, cu mai multe degete de catre unul sau mai multi utilizatori in acelasi timp.

De asemenea, SIVECO Romania a prezentat Augmented Reality, solutie educatională ce ofera cea mai avansata experienta de invatare. Augmented Reality permite interactiunea intre utilizator si un obiect virtual, a carui miscare poate fi controlata de catre utilizator si redata prin senzori digitali in timp real. Utilizand doar o camera video si un calculator, utilizatorii pot manevra cu mare usurinta diverse obiecte educationale virtuale.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adăugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.
Compania a fost înfiinţată în 1992 şi are în prezent peste 1.200 de angajaţi.

Acţionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V şi SIVECO Management Team.

SIVECO Romania oferă organizaţiilor private şi publice soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

De-a lungul celor 20 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 125 de premii interne şi internaţionale.

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume.

SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume: Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaÅ£ii profesionale ÅŸi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) ÅŸi internaÅ£ionale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) ÅŸi a aderat la importante iniÅ£iative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency ÅŸi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro.