Produse de post in restaurantele KFC

KFC Romania este alaturi de clientii sai si in perioada postului de Paste punand la dispozitie o gama diversa de produse pe gustul fiecaruia.

Produsele de post sunt disponibile in toate restaurantele KFC din tara.

Clientii care vin in restaurantele KFC pot opta fie pentru sandwich-uri fara carne, Tower Burger sau Twister, la fel de apetisante si delicioase, fie pentru unul dintre produsele de post preparate cu maiestrie pentru a oferi o masa savuroasa si consistenta: salata Vegi, cartofi taranesti, cartofi prajiti si porumb fiert fara unt.

Fie ca aleg binecunsocutele sandwich-uri fara carne sau unul dintre produsele de post, clientii KFC se vor putea bucura de aceeasi calitate si acelasi gust inconfundabil cu care KFC i-a obisnuit de-alungul timpului.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.