Produse cosmetice profesionale, pentru cliente pretentioase cu program incarcat

Profesional CosmeticsInterviu cu Elena Mitran- Communication Coordinator www.ProfesionalCosmetics.ro

Magazinul www.ProfesionalCosmetics.ro ofera posibilitatea doamnelor si domnisoarelor de a comanda online cele mai bune produse cosmetice profesionale.
De ce online?
E.M.: Pentru ca ne adresam unui target aparte. Clientele noastre au un ritm de viata activ, cu program extrem de incarcat, care nu le permite sa ajunga la salon, decat foarte rar. Noi le oferim cea mai buna varianta, astfel incat sa nu renunte la calitatea produselor profesionale: isi aleg produsele dorite de acasa sau de la birou, din fata calculatorului, apoi comanda online sau prin telefon iar produsele ajung la adresa specificata. In plus, oferim consultanta de specialitate in folosirea produselor, atunci cand este cazul.

Ce fel de produse gasim la www.ProfesionalCosmetics.ro?
E.M.: Produse de cea mai inalta calitate, de la marci cu reputatie internationala cum sunt: Thalgo, Sothys, Schwarzkopf Professional, Opsiderm, Bella Pierre, Ecovital, Klerak System, Kallos si altele.
Dar si solutii inedite cum este tratamentul – crema pentru epilare definitiva Epilar System.

Epilar System este o premiera in Romania- un tratament crema profesional pentru epilare definitiva. Cum functioneaza tratamentul?
E.M.: Asa este, prin intermediul magazinului nostru acest tratament- crema a devenit foarte accesibil atat pentru persoane fizice cat si pentru saloanele care doresc sa isi diversifice oferta. In prezent, modalitatile prin care se realizeaza la noi in tara epilarea definitiva prezinta anumite riscuri, sunt dureroase si mai ales costisitoare.
Epilar System este altceva: un tratament crema, care poate fi folosit rapid si fara durere, pentru fiecare tip de piele si fiecare culoare de par. Poate fi aplicat si dupa bronzare, în cazul folosirii solarului, în fiecare anotimp, fara risc. Singura conditie pe care o impune este respectarea modului de aplicare, pe cat de simplu pe atat de important pentru eficienta tratamentului.
Pentru Romania inseamna un pas inainte in domeniu, o evolutie de la tratamentele chinuitoare la unul relaxant, insa Epilar nu reprezinta o noutate si in alte tari. Debutul sau in Europa s-a facut in 2004 iar in prezent este procedeul conducator atat în Europa cat si în Statele Unite pentru îndepartarea definitiva a parului nedorit.

Care sunt cele mai dorite produse?
E.M: Acoperim o paleta foarte larga de tipuri de produse cosmetice profesionale atat pentru ingrijirea fetei cat si a corpului: de la cele de make-up pana la impachetari marine pentru slabire sau tonifiere si masti speciale pe baza de argila pentru ingrijirea fetei, care se prepara acasa. Cine se preocupa de ingrijire la cel mai inalt nivel, o face in toate privintele, astfel incat comenzile noastre sunt foarte variante.

La ce noutati sa ne asteptam in viitorul apropiat?
E.M.: Principiul nostru de baza este acela de a oferi servicii de calitate maxima fiecarei cliente, asa cum sunt si produsele din magazinul nostru. In prezent avem anumite promotii care ne ajuta, de exemplu, sa ii multumim unei cliente noi pentru prima comanda transmisa sau unei cliente vechi pentru fidelitate. Le gasitit pe toate accesand sectiunea Promotii a magazinului www.ProfesionalCosmetics.ro
In viitorul apropiat pregatim cateva surprize noi, desigur. Pentru ca nu dorim sa le stricam, speram sa le descopere cu placere fiecare dintre voi, in luna decembrie- luna cadourilor, care bate la usa 🙂