“Proceduri de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila”

In perioada 29 noiembrie 2010 – 09 ianuarie 2011

puteti participa la cursul “Proceduri de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila”, disponibil la pretul de numai 372 lei (T.V.A. inclus)!

Inscrierile la acest curs se fac incepand cu 22 noiembrie 2010!

Cursul se adreseaza tuturor celor interesati de insusirea cunostintelor si aptitudinilor necesare planificarii si derularii procedurilor de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila (fonduri structurale si de coeziune, fonduri pentru dezvoltare rurala, fonduri nationale (ex: ajutoare de stat).

In cadrul cursului sunt abordate comparativ procedurile de achizitii publice si procedurile speciale de achizitii, aceste doua tipuri de achizitii fiind obligatorii in functie de tipul de finantare si tipul de beneficiar de finantare. Precizam ca proceduri speciale de achizitii se utilizeaza in cazul fondurilor structurale, pentru programe precum POR (Programul Operational Regional) sau POS CCE (Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice).

Tematica abordata este structurata astfel:

Modulul 1 – Cadrul de utilizare a procedurilor de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila

Modulul 2 – Analiza contextului in care se utilizeaza procedurile de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila

Modulul 3 – Planificarea achizitiilor in proiecte cu finantare nerambursabila

Modulul 4 – Organizarea si derularea procedurilor de achizitii in proiectele cu finantare nerambursabila

Modulul 5 – Solutionarea contestatiilor aparute in derularea procedurilor de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila

Modulul 6 – Derularea contractelor incheiate in urma realizarii procedurilor de achizitii in proiecte cu finantare nerambursabila

Cursul presupune parcurgerea, de catre participanti, a ambelor categorii de proceduri de achizitii, (achizitii publice si procedurile speciale de achizitii) prezentate in paralel.

Pentru fiecare modul de curs se vor organiza cate un test grila si un seminar de analiza a unor documente de achizitii specifice informatiilor tratate in modulul respectiv. In plus, pana la finele cursului, fiecare participant va realiza cate o documentatie de achizitii utilizand fie procedurile de achizitii publice, fie procedurile speciale de achizitii. Formatorii ConsTrain vor asigura participantilor sprijin pentru intocmirea documentatiilor de achizitii.

Cursul este organizat intr-un limbaj accesibil dar este preponderent tehnic, fiind mai usor de parcurs de persoane care detin cunostinte privind finantarile nerambursabile si accesarea acestora. In vederea cresterii procesului de invatare, va recomandam participarea la cursul GRATUIT “Accesarea fondurilor post-aderare”. 

La finele cursului participantii vor primi un certificat de participare de la S.C. CONSTRAIN S.R.L. si vor putea beneficia de reduceri la participarea la celelalte cursuri cu taxa organizate de ConsTrain, atat la cele practice, cat si la cele autorizate CNFPA.

Pentru sistemul de reduceri, consultati sectiunea dedidacata din www.e-train.ro

Despre S.C. ConsTrain S.R.L.

S.C. ConsTrain S.R.L. este o societate romaneasca prestatoare de servicii de training si consultanta pe tematica fondurilor europene, in special Fonduri Structurale si de Coeziune.
Pentru inscrierea la acest curs, accesati Procedura inscriere cursuri cu taxa de pe site-ul www.e-train.ro. Ne puteti contacta la tel/fax 021-313 80 85