Probleme de Cash-Flow? Timp pierdut cu recuperarea creantelor? De ce sa apelam la o companie specializata?

Se spune ca o suma mica de incasat da nastere unui debitor, pe cand o suma mare poate duce la formarea unui inamic. De ce sa iti petreci timpul cu strategii de contracarare a inamicului daca exista o elita specializata.
De foarte multe ori evitam sa apelam la companii specializate in recuperarea creantelor mai ales ca de fiecare data ne asteptam sa incasam. O scurta trecere in revista a principalelor etape de recuperare a creantei va scoate in evidenta timpul alocat unui process de catre personalul operativ al companiei, personal care daca ar fi angajat in activitatile principale ar putea, de ce nu?, genera plus valoare.
Evaluarea creantei, identificarea si analiza situatie financiar-economice a debitorului, notificarea cu termen de plata, contactarea telefonica, intalniri de reconciliere, intocmirea angajamentelor de plata si urmarirea respectarii acestora, notificarea privind initierea procedurii judiciare de recuperare, actionarea in instant, demararea executarii silite sau a procedurii lichidarii judiciare necesita Timp si Personal Dedicat.
Daca va doriti economie de timp si de resurse financiare, daca va doriti mentinerea relatiilor amiabile cu partenerii de afaceri prin utilizarea companiei de reuperare creante ca si terta parte si, nu in ultimul rand, daca doriti colecatarea rapida a creantelor in contul propriu atunci exista un cost minim – onorariu de succes doar dupa recuperarea efectiva a creantei.
IBS Professional Solutions este prima companie locala care ofera servicii integrate de consultanta juridica (prin avocatii colaboratori IBS) si fiscala.
IBS Professional Solutions este mai mult decat un nume, este un concept despre cum pot obtine companiile un avantaj intr-un mediu dificil. Realitatea complexa solicita solutii complexe si de aceea am structurat serviciile noastre ca Solutii de Afaceri Integrate.
Conceptul scoate in evidenta faptul ca orice afacere trebuie vazuta ca un sistem, iar succesul depinde de performanta tuturor elementelor ce compun sistemul.
Combinatia dintre experienta vasta in domeniu, intelegerea pietei locale si experienta unei echipe cu abilitati si competente complementare ne permite sa oferim clientilor nostri servicii de consultanta de inalta calitate.
Compania a fost infiintata in 2006 si are in prezent o echipa de 15 consultanti.