Proactive Solutions va invita la networking si negociere!

In 14 si 15 iunie, Proactive Solutions va invita la doua cursuri deschise, interactive si de actualitate: Negotiation Essentials si Business Networking! In cadrul celor doua cursuri, participantii vor primi indrumari practice si isi vor insusi tehnici valoroase pentru a-si eficientiza activitatea profesionala. Fie ca sunteti antreprenor sau specialist in comunicare, fie ca faceti parte din echipa de vanzari sau cea de achizitii, cu siguranta cele doua cursuri vi se adreseaza!

14 iunie / Negotiation Essentials: Acest curs va oferi participantilor posibilitatea sa inteleaga procesul negocierii si sa poata folosi cu diferite tehnici de negociere care pot duce la rezultate in care ambele parti castiga. Diferenta intre castig si pierdere o poate face soliditatea intelegerilor, contractelor si relatiilor dintre parti. In cadrul acestui curs veti putea sa: construiti o strategie de negociere; identificati interesele si motivatiile partilor in negociere; practicati tehnici de negociere.

15 iunie / Business Networking: Acest curs va va ajuta sa intelegeri si sa practicati diverse tehnici de networking si va veti putea dezvolta abilitatile de conversatie. Veti descoperi cum puteti schimba modalitatea in care comunicati pentru a creea relatii mai eficient. In plus, veti putea intelege elementele ascunse a unei conversatii si veti putea aplica metode pentru a face o prima impresie puternica.

Pentru inscrieri, tarife speciale si detalii suplimentare, toti cei interesati sunt asteptati pe www.proactivesolutions.ro sau pot contacta Proactive Solutions prin e-mail: info@proactivesolutions.ro si telefon: 0723.505.110 / 0730.090.124 / 0726.590.084.