Proactive Solutions: un suflu nou pe piata de training!

Proactive Solutions, este o companie tanara, care s-a nascut din dorinta de a reuni profesionisti cu expertiza sub un singur scop, acela de a oferi clientilor sai experiente de invatare memorabile, cu o reala utilitate in variate domenii de activitate. Cunoastem climatul economic actual, de aceea clientii nostri vor beneficia de un raport optim calitate-pret, tradus prin continut si conditii de livrare de nivel “premium” la un pret “medium”.

Proactive Solutions se mandreste cu o paleta generoasa de tematici de curs care urmareste sa adreseze probleme actuale atat sub aspect profesional, cat si personal, precum si prin prisma interactiunii iminente dintre cariera si viata personala.

Pe cele trei axe trasate – Management Skills, Business Skills si Personal Development, compania propune, pentru sesiunea de primavara, un pachet de 18 tematici, variind intre cele devenite clasice, precum Time Management, Communication Skills, Sales Essentials si Sales Management, Negotiation Skills, si altele inovatoare pentru piata de formare, precum Conflict Management, Personal Branding, Dress for Success, Active Listening sau Anger Management.

Proactive Solutions respecta nevoile clientilor inca de la prima interactiune. Ne pasa de timpul dumneavoastra, de aceea pentru care va punem la dispozitie o maniera facila si rapida de inscriere la cursuri. Indiferent de cursul pentru care optati, inscrierea se realizeaza prin simpla accesare a website-ului www.proactivesolutions.ro si completarea formularului. Tot aici puteti consulta calendarul complet al cursurilor si selecta acele sesiuni care raspund cel mai bine programului dumneavoastra.

Mai mult decat atat, participarea la cursurile deschise Proactive Solutions nu este o simpla experienta de invatare, ci si o oportunitate de a intra in contact direct cu specialisti din diverse domenii de activitate. Pentru noi, networking-ul este o filosofie de afaceri pe care dorim sa o impartasim cu dumneavoastra!

Va asteptam cu drag pe www.proactivesolutions.ro pentru a cunoaste echipa Proactive Solutions si a va familiariza cu oferta noastra de cursuri deschise!

Pentru informatii suplimentare si inscrieri:

nicoleta.macadon@verticalmind.org

cornel.costea@proactivesolutions.ro

Pentru oportunitati de colaborare si parteneriate:

dana.nataletu@verticalmind.org