Pro Lingua Expert devine cel mai mare traducator autorizat pe piata din Craiova

Craiova, 29 iunie 2012. Pro Lingua Expert a devenit traducatorul autorizat din Craiova care poate asigura traduceri in cele mai multe limbi straine. Cu o vasta experienta in domeniu si avand un portofoliu impresionant de clienti multumiti, Pro Lingua Expert este firma nr.1 in traduceri autorizate din Craiova, reusind sa ofere servicii performante si la inalte standarde ale calitatii.
Pro Lingua Expert este un nume consacrat in domeniul traducerilor autorizate din Craiova, ajungand lider pe piata locala la traducerile autorizate de italiana – romana si romana – italiana.
Traduceri in peste 30 de limbi de circulatie internationala
Pe langa traduceri din/in limba italiana, brand-ul Pro Lingua Expert se identifica cu servicii de traduceri in peste 30 de limbi de circulatie internationala – engleza, franceza, germana, spaniola, bulgara, greaca, turca, portugheza, rusa, maghiara, sarba, olandeza, croata, slovaca, araba, polona, ceha, slovena, ucrainieana, suedeza, albaneza, catalana, daneza, estona, finlandeza, latina, norvegiana, macedoneana, ebraica, japoneza, chineza.
Echipa de traducatori profesionisti Pro Lingua Expert este compusa din persoane cu specializari in diferite domenii, care sunt instruite si evaluate in mod permanent. Traducerile se adreseaza atat persoanelor fizice, persoanelor juridice cat si institutiilor (birouri notariale, birouri de avocatura, Tribunale).
TOTI traducatorii si interpretii ProLingua Expert sunt autorizati de Ministerul Justitiei.
Durata traducerilor variaza in functie de volumul si dificultatea textului. Traducerile pot fi efectuate in cursul aceleiasi zile, fiind considerate in regim de urgenta sau intr-un timp convenit impreuna cu clientul, in functie de necesitatile acestuia.
La Pro Lingua Expert, tarifele se negociaza
Pentru ca Pro Lingua Expert urmareste sa aiba clienti foarte multumiti, cu care sa creeze o legatura de colaborare, tarifele se negociaza. In functie de serviciu, volumul de munca sau nivelul de dificultate, se stabilesc reduceri de pret de comun acord cu clientii.
De altfel, potentialii clienti pot solicita o estimare de pret gratuita pe site-ul companiei. http://www.prolinguaexpert.ro/
“Satisfactia clientilor reprezintă obiectivul nostru principal!“, a declarat Beatrice Mitran managerul companiei.
In plus, pentru ca la Pro Lingua Expert, relatiile de parteneriat stabilite in timp cu clientii sunt un mod de viata, consultatiile sunt gratuite.
Despre Pro Lingua Expert Craiova
Pro Lingua Expert este o companie ce ofera servicii complexe de traducere – traduceri simple, autorizate si legalizate, traduceri din diferite domenii: JURIDICE, TEHNICE, FINANCIAR/BANCARE, MEDICALE/FARMACEUTICE, LITERARE, IT.
Asigurand servicii de traduceri in peste 30 de limbi de circulatie internationala, Pro Lingua Expert este cel mai mare traducator autorizat pe piata din Craiova.
In completarea serviciilor de traducere, Pro Lingua Expert Craiova sta la dispozitie clientilor sai si cu servicii conexe de interpretariat, colationari, legalizari notariale, supralegalizari.
 
Pro Lingua Expert
Str. Iancu Jianu, nr.14, bl.11, sc.1, ap.1
CRAIOVA, judetul Dolj
Fix:+40 351 802 208
Mobil:+40 741 058 582
E-mail: office@prolinguaexpert.ro