“Printesa urbana ” publica un nou roman la Editura Univers

Editura Univers a lansat romanul Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni,  al autoarei Ioana Chicet-Macoveiciuc, renumita pentru blogul „Prințesa Urbana”.

Un roman in care protagonistii sunt o fata cu un cuib de randunele in loc de par si un barbat care zambeste prea rar. Iubirea lor e un dans tacut, cu clipe pline, in care totul se potriveste perfect, apoi cu zile negre in care nici nu-si pot sta alaturi. E cel mai minunat barbat din lume, iar fata care il iubeste ar face orice ca sa-i smulga cateva cuvinte. O despartire prematura, o asteptare infrigurata, cautari peste ani, regasiri sfasietoare care nu rezolva nimic, doar adancesc dorul si durerea. Pana intr-o zi cand vor sti amandoi ca iubirea a fost acolo, chiar daca acum la capatul celalalt al ei nu mai e nimeni.

“ Stii cum e romanul asta? Sa zicem ca stam la masa mai multi prieteni, ciocnim paharele, radem, mancam, la un moment dat Ioana se ridica de la masa zambind, se duce la toaleta si dintr-odata se aude de acolo un tipat sfasietor. Toata lumea amuteste. Ioana revine la masa zambind si-si reia conversatia de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Tipatul ei neasteptat e cartea asta. Neasteptat, dar frumos. E o carte pe care n-o poti uita, pentru ca intra in tine cu totul.” spune Alina Hlinski, redactor-sef Editura Univers.

Ioana Chicet-Macoveiciuc a debutat la Editura Univers in 2015 cu bestsellerul O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, vandut in peste 30.000 de exemplare pana acum. A mai publicat trei carti pentru copii (Te iubesc, orice-ai face!, Mami, e gata! si Baietelul cu aripa de fluture), intrate in topurile de vanzari imediat dupa aparitie, si romanul Miercuri, respiram (2016).

Romanul “Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni”, cu autograful Ioanei Chicet-Macoveiciuc poate fi comandat de pe site-ul autoarei www.printesaurbana.ro, sau de pe site-ul Editurii Univers: edituraunivers.ro. Editura livreaza nu numai in Romania, ci peste tot in lume.

Editura Univers
Strada Suvenir, Nr. 4, Ap. 3
Bucuresti, Sector 2
Telefon: 021.315.33.07
www.edituraunivers.ro

Arena Communications
Str. Av. Popisteanu, Nr. 5, Bl. 3, Ap. 43
Bucuresti, Sector 1
Tel./Fax: 021.224.70.24
Mobil: 0720.03.10.27
www.arenacommunications.ro