Printer 3d profesional – prototipare rapida

ProJet HD 3000 & 3000 Plus– 3D Systems

Producatorul american 3D Systems este lider mondial in productia de printere 3D profesionale si echipamente SLS de prototipare rapida. Produsele 3D Systems reprezinta alegerea profesionala perfecta pentru toate domeniile de aplicabilitate.

Printerele 3D ProJet HD reprezinta alegerea profesionala de prototipare rapida pentru aplicatii profesionale in: inginereie, design, medicina, arhitectura si industrie. Permite realizarea modelelor prototip pentru aplicatiile industriale.

Printere 3D perfecte pentru prototipare rapida cu cele mai fine detalii de printare 3D.ProJet HD 3000 & ProJet HD 3000 Plus sunt ideale pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv dezvoltarea conceptuala, analizarea modeleleor de turnare – bijuterii si alte aplicatii fine.

Volum mare de productie, acuratete ridicata (max16 μm), stiluri selectabile de constructie ,viteza mare de constructie, sistem inteligent de monitorizare, ajutor online si diagnosticare de la distanta, producerea de modele gata de utilizare, calitate excelenta a modelelor 3D, finisare minima si post-procesare sunt principalele caracteristici care evidentiaza ProJet HD 3000 si ProJet HD 3000 Plus

Gama ProJet HD are 2 tipuri de modele :

  • ProJet HD 3000 – cu doua tipuri selectabile de printare 3D ( HD si UHD)
  • ProJet HD 3000 Plus – cu 3 tipuri selectabile de printare 3D ( HD, UHD si XHD)

Materialele de printare 3D VisiJet EX200, VisiJet SR200, VisiJet HR200 utilizate de aceste imprimante 3D sunt caracterizate de stabilitate si durabilitate fiind ideale pentru printarea de modele 3D functionale si productia de piese pentru aplicatii rapide. Printerul 3D ProJet HD permite folosirea de material suport VisiJet S100, pentru printarea de modele 3D cu geometrii complexe.

Printerul este livrat cu software-ul ProJet Accelerator Software care are o interfata simpla si intuitiva de setare si constructie. Permite alegerea modului de printare si aranjarea pieselor astfel incat sa se utilizeze eficient toata zona de printare.Software-ul include notificare prin e-mail si un program de diagnosticare, care va analiza imprimanta, trimite rezultatele la 3D Systems , caz în care un tehnician va contacta utilizatorul final pentru a sugera ce parte trebuie să fie înlocuita. Fisiere suportate .STL si .SLC .

Acum puteti achizitiona acest printer 3D prin Z SPOT MEDIA care va ofera servicii de instalare, training cat si suport tehnic in garantie si post garantie, piese de schimb si materiale.

Printer 3D | Prototipare rapida